Седмичен хороскоп за 20 - 26 ноември 2017

Хороскоп

19-11-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Успехът ви зависи от това, доколко сдържани ще бъдете в чувствата си.

Необходимо е да се съсредоточите върху важните дела през тази седмица. При това ще трябва да отстоявате вашите права в отношенията с партньорите. Реално разчитайте на своите сили и решавайте само проблемите, които зависят от вас. Ще се възползвате от личното си обаяние и способността да убеждавате другите. Пред вас ще се открие нов път в истински или в преносен смисъл. Паричният въпрос остро ще застане пред мнозина. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние.

Благоприятни дни- 20, 24, 25

Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

     
 

Телец

Вашите инициативи трябва да бъдат стратегически верни и добре планирани.

Трябва да бъдете предвидливи в деловото общуване и мъдри при решаване на семейните проблеми. Лесно ще ви дразнят безотговорността, некомпетентността или липсата на активност у вашите приятели, колеги или сътрудници. Това може да ви накара да търсите нови решения на безконечни въпроси и да полагате нови безплодни усилия. Ваши постъпки могат да станат обект на коментари и обсъждане в кръга на вашите познати. Помислете за някакви промени около себе си.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26

Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Близнаци

Изпълнени сте с огромна вътрешна сила.

Не пропускайте и най-малките възможности, от които можете да се възползвате и да спечелите дивиденти. Има вероятност да възникнат неуредици на работното ви място, но и това ще отмине. Само не губете присъствие на духа. Склонни сте да давате на другите простички, но важни съвети. Околните ще се стремят да общуват с вас повече. Възможно е да получите необходима помощ от мъж. В някакъв смисъл ще е ваш покровител. Не са изключени юридически неуредици или усложнения. Благополучно ще е пътуването свързано с работа.

Благоприятни дни-24, 25

Неблагоприятни дни- 20, 26

     
 

Рак

Животът е учител, който взема много скъпо, но за сметка на това учи най-добре.

Предприемаческите ви способности ще се проявят особено ярко през седмицата. В същото време отношенията ви стават все по-напрегнати с околните - не само с бизнес партньорите, но и с близките ви хора, включително с членовете на семейството ви. Опитайте се възможно най-бързо да узнаете  истинската причина за тези разногласия и не очаквайте, че всичко ще се изясни от само себе си. Ще ви бъде трудно да противостоите на съперниците си и конкурентите. В последните дни на периода положението ще започне да се стабилизира, като в същото време ще намалее деловата ви активност.

Благоприятни дни- 26

Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

     
 

Лъв

Бъдете предприемчиви и конструктивни!

Действайте без особено да бързате -  всичко и без това ще бъде наред. Вашият нарастващ авторитет ще ви направи неоспорими лидери в идеологическата сфера. Стратегическите ви способности са важни за организационните дела, а в семейните е нужно да проявите повече психологизъм и отстъпчивост. Ще имате добра предвидливост за евентуалните проблеми и идеи как да ги отстраните. Не сте изпълнени с илюзии, в главата ви се въртят съвсем конкретни намерения и мисли. Някои проекти могат и да пропаднат все пак. На свободните Лъвове любовта може да им проговори на понятен език.

Благоприятни дни- 20

Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Дева

Нови лица, нови условности, нови проблеми.

За вас ще е характерна атмосфера на целеустременост в творчеството, трудолюбие и дисциплина, самоконтрол над емоционалната сфера. Малко ще се доверявате на другите. Конкурентите ви са по-слаби сега от вас. В делата ви не се забелязват никакви сериозни изменения, но не е изключено да се окажете под влияние на определени обстоятелства, хора или ситуации. Ще се разшири кръгът ви от отговорности. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия.

Благоприятни дни- 21, 22, 23

Неблагоприятни дни- 20, 26

     
 

Везни

Трагедията на живота е, не че свършва толкова скоро, а че чакаме толкова дълго, за да започнем.

Не се хвърляйте на необмислени решения в началото на седмицата. Следващите дни може да се окажат доста емоционално наситени. Залагайте на упорство и интуиция. Общуването и многото срещи ще ви поддържат в тонус. Успехът ви ще зависи от емоционалното ви равновесие. Не ставайте инициатори на конфликтни ситуации. Не бързайте, ако трябва да правите избор или да отговорите на предложение. В менюто си наблегнете на витаминозното хранене.

Благоприятни дни- 20, 24, 25

Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

     
 

Скорпион

Само да знаете колко неща зависят от вашата правилна емоционална оценка!

Интуицията в началото на периода може да ви бъде добър помощник, но от средата нататък може да ви измени. Някои негативни планетарни аспекти ще нарушат вашите предвиждания и логическото мислене. Всичко в този свят има двойствена природа. Късметът може да се обърне в поражение, а поражението в късмет. Ако не сте сигурни в това, което искате или се гласите да правите, по-добре не предприемайте нищо. В личния живот ще настъпи напрегнат период за вас. Ще започне да ви дразни подозрителната самостоятелност на партньора ви.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26

Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Стрелец

Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.

Мобилизирайте силите си и през тази седмица свършете колкото може повече работа, дори на пътя ви да възникват неочаквани обстоятелства. В качеството си на награда пред вас могат да се открият нови перспективи. Вашите основни проблеми остават вече в миналото. Използвайте благоприятното разположение на звездите и максимално реализирайте вашите възможности. Не игнорирайте собствените си желания. Обръщайте внимание на нюансите в настроението на началството и колегите си.

Благоприятни дни-24, 25

Неблагоприятни дни- 20, 26

     
 

Козирог

Всичко е толкова просто и в същото време толкова трудно!

Личният ви живот изисква малко повече усилия от ваша страна. Имайте предвид, че вашият партньор/ка са недоволни от настоящите ви отношения. Очаква ви сближение с доста по-млада личност от вас. Тези, които имат деца ще прекарат много време в тяхната компания, което е всъщност много добре. Ще се срещнете с жена, която не ви допада особено и на всичкото отгоре ще ви дразни предостатъчно. Намерете предварително причини още при първите моменти на антипатия, за да избегнете общуването. Други хора ще станат за вас източник на радост и добро настроение.

Благоприятни дни- 26

Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

     
 

Водолей

Човек дори добре да живее, умира и друг се ражда.

Пътуване, преписки, телефонни разговори, посещение на различни инстанции, такива неща ще изпълнят седмицата ви. Ще се окаже, че имате множество неотложни дела. Жените Водолеи ще имат малко търпение. За мъжете Водолеи ще настъпи период на вътрешни противоречия. Посетете закрит басейн, сауна или отидете на масаж за снемане на стреса и натрупаното напрежение. Комплиментите и намеците от страна на противоположният пол ще компенсират рутината на всекидневието. Ново запознанство може малко да ви посъживи емоционално. Голямо значение ще придадете на информация научена случайно.

Благоприятни дни- 20

Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Риби

Всеки от нас е син на делата си.

Времето е подходящо за делови срещи и преговори. При някои ще се появят нови шансове, макар и временни само, за допълнителни източници на доход. Работата ви през седмицата ще бъде много и едва ли ще успеете да свършите с всичките си задачи. Ще бъдете добре дошли във всяка компания, ще имате възможности за нови запознанства и разширяване на социалния си кръг. Не са изключени разочарования свързани с проблеми в личния живот.

Благоприятни дни- 21, 22, 23

Неблагоприятни дни- 20, 26