Дневен хороскоп - вторник, 21 ноември 2017

Хороскоп

20-11-2017, 18:51

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Тези от вас, които ходят на работа, ще положат енергични действия в професионалното направление. Денят може да е труден, с непредвидими последици. Опитайте се да се съсредоточите върху положителните размишления, мислено се отделете от егоизма и честолюбието.

     
 

Телец

Настоящите обстоятелства са успешни за проявяването на вашите способности в областта на професионалната и творческата дейност. Днешният ден е свързан и с необходимостта да преразгледате своя жизнен път. Планетарните аспекти изискват от вас да завърши делата си възможно най-скоро, тези, които бяха отложени за по-късен етап.

     
 

Близнаци

Обстоятелствата на периода изискват през първата половина на деня да се освободите от натрупаните проблеми и да ги обобщите. Втората половина на деня е благоприятна за комуникация в работния колектив, за съвместни дейности и за отдих в приятна компания. 

     
 

Рак

Емоционалните и физическите компоненти на живота ви са във възход, дават ви добра възможност да изпълните много от своите планове. Днешният ден е благоприятен за творчество, самообучение и изучаване на нови сфери на дейност, водещи до нарастване на вашия духовен и материален потенциал.

     
 

Лъв

Удачен ден за тези, които обичат да рискуват, да си опитат късмета. Делата ви не търпят никакво отлагане и тук вашите творчески способности ще бъдат полезни. Не забравяйте и за здравето. Постоянният стрес и напрежение са способни да нанесат вреда на организма ви. 

     
 

Дева

В този ден на мнозина ще се наложи да обикалят инстанциите и службите за оправяне на документи и сертификати. Партньорските отношения в деловата сфера се развиват добре. Вечерта е благоприятна за прекарване времето със семейството и близките си хора.

     
 

Везни

Постарайте се в днешния ден да поставите нещата в ред - у дома и в мислите си. Не забравяйте да платите всички сметки, които вече са се натрупали. Необходимо е да мобилизирате всичките си сили и воля за свършване на предстоящите задачи. 

     
 

Скорпион

В този ден особено значение за вас ще придобие необходимостта от лична свобода. Отидете при приятелите си, общуването с тях сега е необходимо - те вероятно се нуждаят от вашите съвети и заедно можете да намерите най-доброто решение.

     
 

Стрелец

Реализацията на плановете и текущите задачи, особено домашните и служебните, може да изискват от вас допълнително съсредоточаване, организираност и отговорност. Не е изключено да имате спешна необходимост от пари, но този проблем ще решите, само, ако подходите към него творчески. 

     
 

Козирог

Енергията ви е голяма, но не се насилвайте с работа. Не претоварвайте сърдечно-съдовата система. Днес е важно да не правите грешки при попълването на документи. Преди да подпишете нещо, не забравяйте да го прочетете внимателно и ако имате някакви съмнения, консултирайте се с адвокат за съвет.

     
 

Водолей

Днес  може да се намери повод за изясняване на отношения. Призовете чувството си за хумор, за да разрешите конфликта. По някаква причина може да се усъмните в искреността на другата страна. Може да се окаже, че двамата още не сте готови за взаимно споразумение. 

     
 

Риби

Денят е идеален за конфиденциални разговори. Има голяма вероятност от непланирани разходи и финансови загуби, затова се старайте да бъдете колкото може повече икономични. Има неща, които не бива да бъдат отлагани за утре, а трябва да се свършат днес. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Не само понеделник, но вторник е също се счита за тежък ден. Това са установили британските учени, опровергавайки всеобщото мнение, че най-трудният ден от седмицата се явява понеделник. В експеримента са вземали участие 3 хиляди британски граждани.
Както се изяснило, 53% от тях не проявяват особена активност в понеделник. На тях им е било трудно да се пренастроят от режим почивка към режим работа, затова най-сложните дела оставяли за следващия ден като се аргументирали, че пред тях предстои цяла седмица. Затова във вторник хората вършат двойно повече работа. Изхождайки от това учените сигнали до извода, че най-тежкият ден на седмицата е вторник.

Вторник се управлява от огнения Марс - планетата на войната. Марс притежава рязък характер и може да ни провокира към резки изказвания и действия, но също ни надарява с решителност, храброст, сила на волята и затова вторник е най-подходящият ден за проявление на силните черти на нашия характер. Днес не трябва нищо да се отлага за друг ден. Не върви приказката “за какво да го правя днес, като мога да го свърша в друг ден”. Тези думи можете да изричате в събота - денят на спокойния Сатурн, но никога във вторник. Старайте се дори всичко да свършвате бързо и навреме, но така, че да ви забележат останалите и по този начин ще се издигнете в очите им. Губете малко време за приказки и раздумки. Марс е мъжка планета, затова денят е най-подходящ за мъжки разговори и общуване с мъже. Трябва да забравите за вашето настроение и да подхождате трезво и рационално към проблемите. И не забравяйте, че Марсианската енергия е агресивна и може да превърне събитията в настояща война.