Слънчев календар - петък, 24 ноември 2017

Хороскоп

23-11-2017, 18:28

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

9 слънчев ден – Ден на Небесната Светлина и Огън

Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал.

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Ако имате подем на силите днес, това е добре. Препоръчва се в дома да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво  да се поддържа постоянно горящ огън. Добре е да развивате своята енергетика: идете в храм, използвайте религиозни обреди, физически практики, започване на 21 дневен цикъл на Рейки. Може да се започнат нови и сериозни дела. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим, обиколете всички ъгли на стоите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Може да започне цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Ако в този ден постоянно мръзнете и в е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител.

Не бива много да се спи, нито да се дреме, малко да се яде. Колкото по-бодри сте, толкова по-добре. Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Диета - Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Облекло -  Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангела-Хранител.

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81