Дневен хороскоп - петък, 24 ноември 2017

Хороскоп

23-11-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вашата работа изисква да й посветите повече време и усилия. През втората половина на деня може да преживеете някакво вълнение или стрес. Избягвайте да повтаряте предишните грешки. Някои неща зависят само от вас.

     
 

Телец

Денят като цяло е благоприятен. Нещата ще започнат да се нареждат и да отиват по местата си, но вие също ще трябва да положите максимални усилия за това. Ще се наложи да вземете някои решителни мерки.

     
 

Близнаци

Денят изисква да бъдете с повишено внимание. Избягвайте да участвате в спорове, които могат да се разраснат и да преминат в по-големи конфликти. Не се занимавайте с клюки и интриги. Вечерта не ходете сами по тъмно.

     
 

Рак

Напълно е възможно да попаднете в кофти ситуация. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на получените съвети. В контактите си не се дръжте нито властно нито покровителствано. Неправилно ще ви разберат. 

     
 

Лъв

Необходимо е да изберете посока на действие и да я следвате като пътеводна светлина. При добро желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Дева

Денят ще постави на проверка на вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. Резултатите, които преследвате могат да бъдат добри. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени задължения.  

     
 

Везни

Не пилейте енергията и силите си в различни посоки, защото и без друго ще се наблюдава спад в енергията ви.  Ако ви направят предложение, не се съгласявайте на нищо по-малко. И да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение, не го показвайте.

     
 

Скорпион

Звездите от днешния хороскоп ви съветват да не водите свои игрички с околните. Това ще ви доведе до проблеми, а и има риск вие да загубите. От вас се изисква да раздвижите ума си за вземане на важно решение.

     
 

Стрелец

Днес сте самоуверени, миротворци и забавни хора. Да се стои във вашата компания за мнозина ще е истинско удоволствие. Тези, които са сами, биха имали шанс за нови отношения. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отлагане.

     
 

Козирог

Необходимо е да бъдете по-сдържани и внимателни в общуването си. Макар повечето от вас да използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломатичността играят не по-малко важна роля по пътя към успеха.

     
 

Водолей

Днес е добър ден за общуване, срещи, активен отдих, творчество и невинни флиртове. Намирате се в енергиен подем. Подходящо е за довършване на  започнатото. Можете да пробвате най-после това, на което отдавна все се каните.

     
 

Риби

Въздействието на някои хора върху вас може да ви се отрази пагубно. Подбирайте хората, с които общувате и избягвайте да се поддавате на странично влияние. Ако усетите опасност, бягайте от там. Не е за предпочитане да искате допълнителна работа.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Петък е под влиянието на Венера. В петък Ева нагостила Адам с ябълката. Уилям Чърчил казва:”Петък е моят щастлив ден. В петък съм роден, кръстен, оженен, произведен съм в рицар в петък. Всичко хубаво в моя живот е ставало винаги в петък.”

Петък като ден на Венера се счита за ден на мира, справедливостта, съзерцанието, изкуството и любовта. Отличава се с повишение на емоционалната активност и по-засилена чувствителност. Това е най-доброто време за завързване на нови познанства, а също и сключване на брак. Този ден се счита за творчески. Нужно е да се избягват всякакви излишества, да не се оставяте на страстите и конфликтите, които могат пагубно да се отразят на здравето и да извадят човек извън равновесие. Всичко трябва да се съблюдава с мярка. Петък е ден за въздържание. Бъдете внимателни, защото всичко тегли към разточителство. Добре е да се консумират сладки блюда, сокове, ягоди, мед, орехи, ликьори. Наслаждавайте се на красотата и хармонията, отдавайте чувствата си на дружбата и любовта. Забравете в този ден за важни делови срещи и отговорни мероприятия. Мислете за душата и за тялото. В петък се раждат естети, актьори, творци, миротворци.

В петък са родени Майкъл Джексън, Хю Грант, Юрий Гагарин, Бил Гейтс, Ленин, Алберт Айнщайн, Наоми Кембъл.