Дневен хороскоп - неделя, 26 ноември 2017

Хороскоп

25-11-2017, 19:05

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 26 ноември 2017

 

Овен

Днешният ден ще способства вашето творческо самоизразяване. Ще се проявите като изобретателна и неординарна личност. Добро време за посрещане на гости, но се пригответе да стоят до късно.

     
 

Телец

Сега не трябва да правите нищо, докато обстоятелствата не станат по-ясни. Обстоятелствата ще ви направят по-практични и проницателни. Стратегическите действия са нежелателни. Може да затънете в излишни подробности и детайли.

     
 

Близнаци

Днес отново ще можете да се убедите, че всичко ново е добре забравено старо. Не се захващайте с нищо сериозно. Просто оставете всичко, почивайте и се наслаждавайте на спокойствие у дома или на общуването с близки и приятели.

     
 

Рак

В днешния ден можете да си позволите да правите това, което на душата ви се иска. Освен това спокойно можете да споделите с близките ви хора идеите си и да обсъдите планове за бъдещето.

     
 

Лъв

Днес семейните проблеми и техните решения трябва бъдат включени за обсъждане. Трябва да говорите със семейството си как да постигнете целите, които са важни за всички: обединяването на усилията ще даде бърз резултат.

     
 

Дева

Повишаване на вашата жизненост ще доведе до по-добро и ведро настроение. Може да отбележите успех в личните дела и в отношенията с противоположният пол. Избягвайте да подчертавате собствената си значимост.

     
 

Везни

През днешния ден ще ви се прииска да внесете промяна около себе си, но не се поддавайте още на първите пориви. Вашата принципност и взискателност може да провокира конфликт между вас и партньорите ви.

     
 

Скорпион

Днешният ден е необходимо да бъдете по-сдържани във всичко. Овладявайте желанията си, особено ако са за материални неща. Не се поддавайте на първичните си инстинкти и не прекрачвайте границите на разумното поведение.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете доста оптимистично настроени. Ще гледате на света през розови очила. Старайте се да не надценявате вашите сили и възможности. Ще има леки демонстрации от ваша страна в поведението ви в къщи, което може да предизвика недоволството на близките ви.

     
 

Козирог

Всичко на пръв поглед изглежда добре при вас. Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на дух. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които имат значение в живота ви.

     
 

Водолей

Днес ще бъдете много доверчиви и лековерни, но внимавайте да не се подведете. Новите перспективи, които виждате пред себе си, могат да възбудят въображението ви прекалено силно. По-леко с неудържимия ви оптимизъм!

     
 

Риби

Всички важни решения ще вземате само след като сте събрали цялата ви нужна информация. Не позволявайте да ви припират. Съставете си нови планове за близките дни и помислете как да ги осъществите по-лесно.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Неделя се управлява от планетата на висшата любов, радостта, щастието и творчеството - Слънцето. То ни подтиква не към земните, не към материалните, а към духовните радости, затова в този ден не можем да почувстваме удовлетворение от обичайните светски удоволствия. В неделя е нужно да се направи нещо, което да удовлетвори нашият дух, за да се почувстваме щастливи. Най-добрият ден за творческа работа и непременно ще изпитаме задоволство, ако се занимаваме с реализацията на творчески проект. Именно сега може да се роди нов, оригинален способ за решаване на стари проблеми. Общувайки с хората им покажете, че не сте консервативна личност, а сте способни да възприемате новаторските идеи. Слънцето е свързано с нашето уникално “аз”, затова разговаряйки с другите, се постарайте да оцените техните индивидуални качества, за да оценят и вас. Близките ще ви заобичат с нова сила, ако им споделите колко цените техните достойнства и качества, които в никой друг още не сте срещали. Покажете им, че цените тяхната индивидуалност. Не ги ограничавайте с вашите съвети. Нека всеки в този ден прави така, както счита за нужно, както му идва отвътре. Благородното Слънце ни дарява със своята светлина и от нас се изисква благородство. Ако подадете милостиня на сиромасите в неделя, вие се застраховате от неуспехи за цялата седмица. Ако в неделя приемете гости и им хареса някоя вещ от дома ви, покажете вашата щедрост, подарете им я или обещайте да им подарите същата такава.