Седмичен хороскоп за 27 ноември - 3 декември 2017

Хороскоп

26-11-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Можете от всяка неприемлива ситуация да извлечете изгода за себе си.

Някои приятели са добри, когато ги държите по-надалеч, други когато са близо до вас. Извличайте от приятелството не само удоволствие, но и полза. Това умножава благата в живота и облекчава бедите. На работното ви място ще възникнат непредвидени обстоятелства и вашият опит ще бъде наложителен. В края на периода ще намалее напрежението и ще може да се отпуснете. Доходите ви не са големи, но прилични, така че не си отказвайте желаните неща. Ключовият момент ще бъде вашата инициатива и предприемчивост. Без решителните ви действия няма да можете да се измъкнете от мъртвата точка, където сте попаднали. 

Благоприятни дни- 03.12.

Неблагоприятни дни- 29, 30.11.

     
 

Телец

Настоящият момент преминава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме. 

Първата половина на седмицата ще е леко нестабилна от гледна точка на емоциите. Помнете, че агресията, раздразнителността и грубостта са нож с две остриета. Ако успеете да се справите с негативните тенденции, то постарайте се да отправите енергиите си в нужното русло. Периодът подхожда за обновление на обкръжаващата ви среда. Хармонията в романтичните ви отношения е крехка, затова  бъдете сдържани, за да не я нарушите. Проявявайте алтруизъм и милосърдие. Не отказвайте на потърсена от вас помощ. 

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни- 01, 02.12.

     
 

Близнаци

Човек, който си позволява да загуби дори един час от времето си, не е открил колко ценен е живота.

Постарайте се да започнете седмицата спокойно, без да рискувате и участвате в никакви авантюри. През средата на периода ще нарасне емоционалното напрежение. Сериозни конфликти няма да има, а малките недоразумения ще ви се удаде да избегнете. Възможно е близките ви да изразят недоволство от нещо. Повишена сериозност от травми, а също и от простудни заболявания, затова бъдете по-предпазливи. Финансови неуредици и също е възможно да загубите(похарчите) голяма сума. 

Благоприятни дни- 29, 30.11.

Неблагоприятни дни- 27, 28.11.

     
 

Рак

Научете се да виждате отвъд материалното в Божията цялостност. 

Без особен ентусиазъм ще възприемате логиката на предстоящите събития. Само мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат да реализирате своите проекти и планове. Трябва да се борите с негативните прояви на личността си. Вероятно ще се наложи да вземете важно решение. Не пренебрегвайте съветите дадени ви от близки хора. Научете се да общувате с другите по нов начин и ще се променят отношенията ви. Избягвайте да влизате в преки конфронтации!

Благоприятни дни- 27, 28.11.; 01, 02.12.

Неблагоприятни дни- 29, 30.11.

     
 

Лъв

Животът е игра - играй я!

Може да изпаднете в неловки ситуации, свързани с малки недоразумения, които дълго и търпеливо ще трябва да изчакате да се оправят. За щастие изглежда ще успеете да съхраните спокойствието си иначе конфликтите са неминуеми. Възможно е да станат някакви промени в личната ви сфера. Не винаги ще се случват нещата така, както вие желаете. Не бива да отделяте голямо внимание на битовите въпроси. Съсредоточете се повече върху позитивните моменти и положителните емоции.

Благоприятни дни-  29, 30.11.; 03.12.

Неблагоприятни дни- 01, 02.12.

     
 

Дева

Мъдрост - това е способността да вършиш добре премерени глупости. 

Тази седмица звездите ви обещават успех във всички начинания. Първите дни са по-благоприятни за начало на нови дела, както и за пътуване. Изключително значение придобива способността да се учи, да се извлече необходимата информация и да се поучите от опита. Повишени ще са изискванията към другите, но и към самите вас. Засилва се чувството ви за дълг и отговорност към действията ви. Успехът в личните ви дела е възможен, но трябва да направите нещо в тази посока. Не бъдете активни, ако обстоятелствата не са във ваша полза. 

Благоприятни дни- 01, 02.12.

Неблагоприятни дни- 27, 28.11.

     
 

Везни

Първите седем дни са най-трудни.

Нееднозначна седмица. Ще се чувствате не особено добре, че трябва да отговаряте за всяка казана от вас дума, внимателно да обмисляте всяка своя постъпка. Няма да бъдете спокойни. Общуването ви с хората ще бъде трудно. Постоянно ще се налага вие да се приспособявате към другите, да правите отстъпки, да търсите компромиси. Понякога ще ви изглежда, че всичко, което се случва е  несправедливо и към края на периода е възможно да започнат вашите емоционални избухвания. Има опасност да прихванете лека простуда.

Благоприятни дни- 03.12.

Неблагоприятни дни- 29, 30.11.

     
 

Скорпион

Борейки се, бъдете верни на себе си.

Към вашата персона ще бъде проявено повече внимание. Ще се наложи да водите тънка игра с вашите партньори. На път сте да ви бъдат отнети лидерските позиции. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятности. Не използвайте обаче непозволени средства, за да победите. Воювайте почтено. Благородството винаги е превъзходство. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора. Вашето възприятие към света е отворено за нови любовни отношения.

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни- 01, 02.12.

     
 

Стрелец

Съсредоточете се върху главните неща!

Ще се намирате в състояние на уверено благополучие. Ще имате цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие. Заради деловата ви активност, много лични интереси могат да останат на заден план.  Много въпроси обаче чакат да намерят своето решение. Доста хора предпочитат да бъдат във вашата компания. Действате им по особен и магнетичен начин като същински шамани. Способни сте да предразположите всеки, от когото се интересувате. 

Благоприятни дни- 29, 30.11.

Неблагоприятни дни- 27, 28.11.

     
 

Козирог

Животът е предизвикателство - приеми го!

Началото на седмицата е свързано с появата на нови случаи, с нарастване на вашите отговорности. Всичко това отнема много усилия и не е изненадващо, че ще почувствате известна умора. Бъдете разумни да се откажете от допълнителните натоварвания. Затова пък любовните отношения ще бъдат изпълнени с приятни емоции, а романтичните срещи ще носят радост. В средата на седмицата - неочаквани новини, на които ще има нужда да се реагира незабавно. Краят на периода е свързан с известни трудности и напрежение. През това време е по-добре да не планирате нови неща.

Благоприятни дни- 27, 28.11.; 01, 02.12.

Неблагоприятни дни- 29, 30.11.

     
 

Водолей

Учете се чрез знание и вяра, а не чрез съмнения и страх. 

Деловата и личната страна на живота ви тясно ще се преплитат. Трудно ще можете да отделите едното от другото. Чувствата ще преобладават над разума. Ще бъдете заети с работа и тогава, когато другите почиват. Някои от вас ще попаднат направо в екстремална ситуация. Трябва да можете бързо да отреагирате на случващото се край вас. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и бъдете по-самоуверени. Вашите близки не искат да стоят безучастни към вашите дела. С чисто сърце ще се опитат да ви предложат всевъзможна помощ. 

Благоприятни дни-  29, 30.11.; 03.12.

Неблагоприятни дни- 01, 02.12.

     
 

Риби

Научете се да различавате празнодумците от хората на делото.

Седмица, в която е повишен емоционалния фон. Някои от вас ще станат обект на внимание и ще получат доказателства за това. Вашите чувства ще се влияят от домашните проблеми. Постъпките на партньора ви ще ви хвърлят в недоумение или ще доведат до раздразнението ви, което ще ви е трудно да задържите. Невъздържаността ви обаче може да стане причина за избухване на скандал. Ще се разочаровате вероятно от човек, към когото до сега сте изпитвали само симпатии. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни думи, а делата им са злонамерени!

Благоприятни дни- 01, 02.12.

Неблагоприятни дни- 27, 28.11.