Цветан Цветанов открива конференция за дигитална сигурност и култура

Архив Пловдив

27-11-2017, 07:53

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще бъде излъчено видеообръщение от Европейския комисар по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще открие днес /27.11.2017 г. (понеделник)/ от 14.00 часа Есенен колоквиум за дигитална сигурност и култура, културно-историческо наследство и дигитализация в Пловдив. Двудневният форум ще се проведе в хотел „Империал”, а негови организатори са Жени ГЕРБ и Фондация „Конрад Аденауер”.
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще говори пред участниците на тема „България – територия на сигурност и свързаност. Управленската програма на ПП ГЕРБ – национална политика с четиригодишен хоризонт и посока Западни Балкани”.
Очаква се в работата на двудневната конференция да се включат още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът за българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов и други.
Приветствия към форума ще направят председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Ще бъде излъчено видеообръщение от Европейския комисар по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел.
Във втория ден приветствие към форума ще направи и Торстен Гайслер - ръководител на бюрото на Фондация „Конрад Аденауер” в България, а специален гост ще бъде Председателят на ЕНП Жени Дорис Пак, която ще говори за европейския културен обмен в годината на културно- историческото наследство – Европа 2018.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен