Преизбраха Живко Тодоров за член на ИК на ГЕРБ

На партийния форум бе приета и политическа декларация, с която още веднъж бе отхвърлена спекулацията, че ГЕРБ може да управлява с БСП

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров бе преизбран за член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която е висшият орган на партията. Това стана ясно по време на четвъртото Редовно отчетно-изборно национално събрание, което се проведе в изложбената зала на Интер Експо център в столицата.

„Благодаря на хората от Стара Загора за подкрепата, на премиера Бойко Борисов, на Цветан Цветанов, на ръководството и членовете на партията за гласуваното доверие, което ще отстоявам с работата си“, каза Живко Тодоров.

На събитието присъстваха 1200 делегати от цялата страна, 53 от тях от Старозагорска област. На форума бяха зам.-председателят на парламента Емил Христов, народните представители Борис Кърчев, Радостин Танев и Маноил Манев, кметовете на Стара Загора, Казанлък, Мъглиж, Раднево и Гурково – Живко Тодоров, Галина Стоянова, Господин Господинов, Теньо Тенев и Иван Иванов, областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов, делегати избрани от местните общински структури на партията.

По време на конгреса с единодушие бяха преизбрани председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателите Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. Промени има в Контролната комисия на партията, чийто председател става Димитър Главчев.

На партийния форум бе приета и политическа декларация, с която още веднъж бе отхвърлена спекулацията, че ГЕРБ може да управлява с БСП.