Части на столицата без вода днес

Животът

28-11-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев“ в жк. „Левски“ Г се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Поп Грую“ и ул. „Могилите“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“; по ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“; по ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“; ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Руселия“ вилна зона „Косанин дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по „Руселия“, ул. „Зима“, ул. „Ранилист“, ул. „Върбинка“, ул. „Петров кръст“, ул. „Мекиш“.

Във връзка с аварийна подмяна на уличен водопровод на ул. „Свети Спас“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Свети Спас“.