Откриха безплатен консултативен кабинет за наркозависими в район "Южен"

Мисия Пловдив

28-11-2017, 08:09

Снимка:

Район Южен

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поради липсата на информация или финансови възможности хората, сблъскващи се със зависимости, не получават навременна и адекватна помощ

Безплатен консултативен кабинет за наркозависими - деца и родители откриха днес в район "Южен". Кабинетът се намира на ул. "Трети март" № 26 и е създаден с подкрепата на кмета на района Борислав Инчев, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към района, Председателя на комисията, със съдействието на Първо РУ на ОДМВР - Пловдив и Миличин център.

"Факт е, че се повишава културата и информираността на младите хора относно наркотиците, но е безспорен и фактът, че нараства броят на употребяващите такива вещества, било по-леки или по-тежки. Поради липсата на информация или финансови възможности хората, сблъскващи се със зависимости, не получават навременна и адекватна помощ. Това е именно и причината със съдействието на психотерапевта Стоичко Миличин, Местната комисия за борба с противообществените прояви и Първо РУП, да отворим такъв кабинет"- сподели кметът Инчев.

Консултациите са с предварително записване на телефон : 0893776899.