Части на столицата без вода и днес

Животът

29-11-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни крановe на ул. „Търново“ в с. Иваняне гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Родопи“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Вардар“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Малка Брезовица“ във вилна зона „Симеоново – Драгалевци“ IIIчаст, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Витошки езера“ от ул. „Панорама“ до ул. „Бяла бреза“, ул. „Малка Брезовица“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дякон Стоил“ в с. Казичене кв. „Видните“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Видните“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Белите брези“ от ул. „Поп Евстати Витошки“ до пл. „Сборище“; по ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Севастократор Калоян“; по ул. "Ралевица“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Елите“.