Община Стара Загора номинира Иван Тодоров за Доброволец 2017

Гласуването приключва в 23:59 на 4 декември

Доброволецът към формированието на Община Стара Загора Иван Стоянов Тодоров е номиниран за Доброволец на 2017 година. Инициативата е на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, съвместно с Националната асоциация на доброволците в Република България по повод отбелязването на 5-ти декември – Международен ден на доброволеца, съобщи инж. Валентин Георгиев, ръководител на доброволното формирование в Община Стара Загора.
Иван е на 21 години от Стара Загора, студент второкурсник „Туризъм“ във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Обича туризма и природата, планинар по душа. Създател е на младежки /ученически/ клуб към туристическо дружество „Сърнена гора“. Доброволец към формированието на Община Стара Загора е от 3 години. През летния пожароопасен сезон съвместно с екипите на РС ПБЗН Стара Загора участва активно в потушаването на множество пожари.
Всеки, който желае може да подкрепи Иван Тодоров като хареса страницата на Националната асоциация на доброволците в Република България във Фейсбук, а след това и снимката му в албума КОНКУРС 2017.
Гласуването приключва в 23:59 на 4 декември.