Жребият определи участниците в „Коледен базар 2017 г.“

Предстои издаване на разрешение на всеки от участниците

Днес бе проведена процедурата по теглене на жребий за участие в „Коледен базар 2017 г.“ Желаещите кандидатстваха съгласно регламента за 13 къщички, определени по одобрена от главния архитект схема. Къщичките са основно разделени на три групи – 2 къщички за топла скара, горещи и алкохолни напитки, 1 къщичка за храни (мед, пчелни продукти и сурово-сушени меса). Останалите къщички са предоставени на производители на гирлянди, детски играчки, подаръци, изделия на художествени занаяти, свързани с предстоящите празници.

От подалите общо 18 заявления за участие в жребия, не бяха допуснати трима поради непълнота в подадените документи. В жребия, който беше изтеглен от Наталия Димитрова,  участваха 15 от одобрените кандидати.

Участниците депозираха предложение жребият за Коледен базар и базар „Мартеници“ да се провеждат поне два месеца преди мероприятията с оглед участниците да имат повече време за подготовка.

Предстои издаване на разрешение на всеки от участниците, което могат да получат в Центъра за услуги и информация на 1 работно място от 1 до 4 декември 2017 г. след заплащане на съответната такса.