Областните управители от цялата страна проведоха работна среща в Арбанаси

Мисия

02-12-2017, 11:09

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Областните управители от страната проведоха работна среща в Арбанаси, на която обсъдиха актуални въпроси от организационен характер с началника на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова.

Срещата бе по инициатива на областния управител проф. д-р Любомира Попова, която приветства колегите си от страната и бе водещ на дискусията. На срещата  присъстваха и заместник областните управител инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева. Гост на събитието бе кметът на Велико Търново Даниел Панов.
По време на разговорите са били обсъдени теми от административен характер, както и въпроси касаещи още по-добрата работа и координация между областните управители и всички териториални структури, информират от областната администрация. 
Участниците в дискусията се обединиха около идеята, това да е първата от поредица срещи в такъв формат, които да се провеждат на ротационен принцип в областните центрове на страната. 
След работната среща гостите разгледаха Музея на восъчните фигури и наблюдаваха Аудио-визуалния спектакъл "Царевград Търнов - звук и светлина", от които бяха силно впечатлени.