Седмичен хороскоп за 4 - 10 декември 2017

Хороскоп

03-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Мълчанието ви ще бъде златно.

През тази седмица трябва да сдържате своя темперамент, по-малко да говорите и да размахвате ръце. Самооценката ви ще бъде на висота, но това води да егоцентризъм, ако се увлечете. Задкулисните игри могат само да ви навредят. Трябва да имате предвид, че е твърде вероятно да започнете периода с неприятности. За някои от вас може да постъпят в писмена форма, но от непроверен източник. На някои Овни ще бъде дадена премия или повишена заплатата. Други ще намерят допълнителни източници на доходи. Това е нещо, за което не трябва да говорите с никого, дори с доверени лица.

Благоприятни дни- 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Телец

Който може, го може!

Космическите енергии ще ви заставят тази седмица да се движите по-живо. Ще се окаже, че сте необичайно талантливи и креативни по редица въпроси. В резултат на това около вас ще се сформира някаква творческа група или ще се обедините с хора с общи интереси. Периодът ще бъде плодотворен. Само недостигът на парите ще бъде проблем. Дори може да се наложи да направите непланирано вложение. Не обичате това, но да избегнете тези разходи няма да ви се удаде. Ще престанете да се суетите и сред привичния хаос ще успеете да намерите изход.

Благоприятни дни- 5, 6, 9, 10

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Близнаци

Вярата ви винаги ви е спасявала.

Планетарните аспекти за седмицата в хороскопа на Близнаците предричат за временни препятствия или спиране на делата ви. Може би ще се сблъскате с различни затруднения. Обходни пътища ще се намерят, но използвайте момента да възстановите силите си и да не упорствате. През това време тъкмо ще се събере допълнителна информация. Важно условие за успеха ви е да скривате действията си и мотивите си, до колкото не е много полезно да излязат на преден план под светлините на прожекторите.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 9, 10

     
 

Рак

Щом знаете как, ще разберете и къде!

Вие ще се превърнете през тази седмица в социално активна единица. Именно към такова направление ви подтикват космическите енергии. Да се съпротивлявате на естественото им течение не е най-доброто. Може да се окаже, че сте пълни с най-различни идеи. Пред вас ще се отворят добри възможности. Не се препоръчва да оставате дълго време в уединение. Повече полза ще имате, ако сте сред хората. Самите ви потребности от общуване ще се окажат по-високи, докато усамотението може да доведе до негативни мисли и лошо настроение.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Лъв

Историята се пише от победители!

Този период е необходим на Лъвовете да съберат силите си и мислите си, да се концентрират върху основното направление на своята дейност. Хората със сериозни професии могат да постигнат забележителни резултати. Някои от вас могат да станат движещата сила на някакъв значителен проект. Внимателно действайте по всички пунктове, които имат отношение към парите. Няма да ви достига време за детайлен анализ. По същата причина няма да можете адекватно да възприемете и оцените полезните съвети на близки хора. Вероятността от грешки обаче е голяма. С една дума по-доброто решение е да отложите разглеждането на инвестиционните и подобни финансови въпроси.

Благоприятни дни- 4

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Дева

За да разбере смисълът на живота, човек трябва да се образова всеки ден.

Енергийният поток на периода ще се окаже благоприятен за изследователска и познавателна дейност. Всяка форма на получаване на допълнително самообразование ще е добре дошла. Може да се окаже, че проблемът, над който отдавна блъскате главата си, има вече своето решение. В процеса на постигане на поставените пред вас цели се постарайте да не проявявате прекомерни амбиции и извънредна упоритост, особено в тези случаи, ако те пречат на осъществяването на целите на вашите партньори и близки хора.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 4, 9, 10

     
 

Везни

Изпипайте нещата до край!

Разположението на планетите през тази седмица ще се окаже благоприятно за вземане на смели и отговорни решения. Някои Везни ще предприемат важна крачка, която ще измени сериозно живота им. Много важно е сега да обмислите всички „за” и „против”. Решенията следва да вземате само в спокойна обстановка и по-добре да анализирате постъпките си. Тези, които карат някаква форма на обучение е възможно да имат конфликти с преподавателите. Не всички знания ще можете да приемете. С някоя информация няма да бъдете съгласни и затова приемането й ще бъде сложно.

Благоприятни дни- 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Скорпион

Гледайте на новия ден с надежда!

Успешно можете да развивате личните и делови отношения. Всяка романтична връзка може да укрепне, ако се отнасяте достатъчно сериозно към нея и ако не е само мимолетно увлечение. Любителите на рисковете е добре сега да отбягват тези екстри. Някои от вас ще имат да решават юридически въпроси и трябва да им отделят по-сериозно внимание на тях. Професионалното ви обкръжение ще създава известно напрежение около вас. Възможни са значителни разходи, които не са оправдани. Вие просто не можете да се спрете. /особено нежните представителки на знака/

Благоприятни дни- 5, 6, 9, 10

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Стрелец

Искащият прави повече от можещия.

Този период може да се окаже твърде успешен за вашата работа. Ще станете по-отговорни, макар и малко по-консервативни. Вашата целеустременост и увереност в собствените сили ще ви помогне да повишите производителността си на труда. Колегиалните отношения ще бъдат прекрасни, но при личните ще е малко по-сложно. Може толкова да се задълбочите в професионалните си дела, че да забравите за нуждите на близките си. Търсете компромисно положение. Подходящ момент да се погрижите за своето здраве, да извършите отлаганите прегледи.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 9, 10

     
 

Козирог

Прогнозата носи надежда.

През първата половина на седмицата ще бъдете по-властни в отношението си към другите. През втората половина ще бъдете по-романтично настроени. Периодът ви носи добри възможности. Сега ще можете да се наслаждавате на живота. Вашето настроение ще бъде приповдигнато и оптимистично. Може да разширите своя кръгозор с помощта на пътешествие и то развлекателно. Там може да осъществите интересно запознанство, в т.ч. от романтичен характер. Трудности могат да възникнат при организацията на трудовия процес, а също и при недостатъчно опит и знания от ваша страна.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Водолей

Пътят е трънлив, но оцеляват само пичовете!

Звездите ви съветват да избягвате стресовите положения. Излишните физически и психически натоварвания сега могат да се отразят на здравословното ви състояние. Твърде са вероятни сериозни разногласия с колегите ви. Неочаквано изменение на обстоятелствата може да ви застави да промените плановете си. Нестабилна е и финансовата картина. Обаче жизнерадостта и активността ви ще ви помагат да решите повечето проблеми. Скоро ще има отлив на негативните тенденции. Не злоупотребявайте с тежката храна. Спазвайте разумна диета. Полезно ще е пребиваването ви сред природата. 

Благоприятни дни- 4

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Риби

Когато Бог ни приготвя нещо хубаво, Той започва от трудното.

Ще притежавате достатъчно висок жизнен потенциал, но въпросът ще е дали правилно ще използвате енергиите си. Разположението на планетите могат да създадат ситуация, в която ваши приятели да възпрепятстват вашите лични отношения или тяхното развитие. Това може да стане по различни начини. Например да харесате един и същ човек и така да се превърнете в съперници или да не харесат вашият избраник/ца и да се изказват негативно срещу него/нея. Старайте се сами да определите приоритетите си и да действате така, както считате за нужно и правилно.

Благоприятни дни- 5, 6