Слънчев календар - понеделник, 4 декември 2017

Хороскоп

03-12-2017, 18:11

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

19 слънчев ден –  е посветен на небесните ни покровители, има отношение към природните духове, посветен на семейството, дома, молитвите за другите. Време за покаяние и изправяне на грешките. В този ден всяко лошо дело засяга целия род.

Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почитание и да се помолим за душите им. Почитайте своите Предци, погрижете се за остарелите си роднини. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към нуждите им. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. Добре е да се започне лечение. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата.

Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не отказвайте помощ на никого, особено ако са ви помолили. Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Лошо е да се откажете от молбите си. Да се избягват шумните компании, отклонявайте покани за увеселителни мероприятия.

Диета – Не се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.

Облекло –  Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.

Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее в мъглата – предците ви защитават.

Добре е, ако излае домашният ви любимец – защита от предците. Но ако лежи и мълчи е лошо.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстена ви.

Да счупите зъб или нокът – не е на добре, болест.

Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на защита.

Сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – приети сте от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.

Счупено огледало или спрял часовник са знак че предците ще ви призоват скоро при себе си.

Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51