Д. Атанасова: БСП ги е страх от темата за призатизацията

Всички са наясно, че Корнелия Нинова не е приятел на истината

Г-жа Корнелия Нинова е наясно, че е участвала дейно в приватизацията на "Техно Импекс". По закон и съгласно приватизационния договор за тези 18 години тя никога не е проверявана, нито тя , нито дружеството в качеството й на управител, каза Десислава Атанасова в ефира на Канал 3.

"Тя каза, че трима прокурори са проверявали през годините, а това не е така и е крайно време да излезе истината. Констатацията, че тя лъже е известна както у нас , така и на световната сцена. Тя не е приятел на истината. Може би трябва да осъди всички. Хората, които твърдят, че Нинова не си служи често или никога с истински и доказани факти и обстоятелства са много. За тези 11 години ГЕРБ има 11 победи не само на избори, но и ежедневни такива. Факт е, че това, че няма наказани дразни най-много хората. Сигурно е, че тя се притеснява от разговора за приватизация и корупция. Ние смятаме, че трябва да се говори от всички политици. Готови сме на тази крачка”, категорична беше Десислава Атанасова.

"Интересен факта, че БСП заяви в началото, че това са техните теми от дневния ред, ние казахме бяхме съгласни да бъдат обсъдени. След това се случи нещо друго. БСП имаха конгрес на който решиха, че няма да говорят по такава тема, а вместо това взеха решение Корнелия Нинова да подпише, въпреки, че ние нямам нужда от подписа й, а от гласа й. Това е знак за всички. Изглежда се страхуват от този дебат. Тя ни върна празната папка. Всички партии искат дебатът за прехода да се състои. При ГЕРБ страхливци няма”, категорична беше тя.