Части на столицата без вода днес

Животът

04-12-2017, 06:03

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Христо Ботев“ от ул. „Алабин“ до бул. „Александър Стамболийски“, района между бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Братя Миладинови“, ул. „Позитано“ и бул. „Христо Ботев“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Просвета“, ул. „Бреза“, ул. „Никола Крушкин – Чолака“, Цонкова махала.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Плиска“ в кв. „Вердикал“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Ручей“ от ул. „Варна“ до края на улицата, ул. „Плиска“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Слатин дол“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Орниче“ и ул. „Слатин дол“ от №4 до №30.