Напрежение между Марселиньо и Херо няма

Хофенхайм е отбор,който има дълга скамейка

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю за "Дарик", преди решителната среща за разградчани с Хофенхайм в турнира Лига Европа.

Ето какво заяви управникът на "орлите":

"Хофенхайм е отбор, който има дълга скамейка. Едва ли зависят от един или двама футболисти. Лекичко е смешно да се смята, че победата ни е в кърпа вързана. Германският клуб е много амбициозен. Нищо лесно не ни чака.

Има период на напасване, това важи и за Херо. Това е сигурно. Но не означава, че има проблеми. Футболистите ни са свестни момчета и в личния си живот също са професионалисти. На тази тема трябва да се сложи точка. Може да има недоволни сред резервните състезатели. Това е нормално, но не е толкова определящо.

Напрежение между Марселиньо и Херо няма. Това е пълен абсурд. Марсело ни е помагал много през годините, дори за интеграцията на останалите бразилци.

Съдийската тема не ми се коментира. Грешките на арбитрите са факт. Безспорен. Но когато непрекъснато се посочват те за основна причина за загуба или равенство, е най-малкото жалко. Борещите се за шестицата тимове трябва първо да видят собствените си грешки.

За Верея вината си беше изцяло наша. Херо се изказа емоционално.

"Никой не е застрахован от загуби"

Нормално е "заскръцването" на Лудогорец да не се харесва на Кирил Домусчиев. Но все още нищо кой знае колко драматично не се е случило. Има време до края на сезона. Виждате колко мотивирани са всички срещу нас.

Когато има нещо конкретно по трансферите - ще ви кажа".