Девойките на ХК "Албатрос Бургас" ще зимуват на второто място

Спорт

08-12-2017, 13:47

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Бургас кандидатства за ремонт на детската градина в Равнец

В следващата среща бургазлийки отстъпиха срещу отбора на "Ники спорт" - Сливница

В Хасково се проведе и вторият кръг от Зоналното първенство по хандбал за девойки младша възраст до 14 год. В групата са пет отбора и се играе по системата всеки срещу всеки.

В първия кръг момичетата на ХК "Албатрос Бургас" надиграха връстничките си от ХК "Поморие" с 14:5. Вторият кръг те стартираха с победа над ХК "Хасково" с 19:4 /10:3 на полувремето/.

В следващата среща бургазлийки отстъпиха срещу отбора на "Ники спорт" - Сливница и позволиха на състезателките от отбора на Сливница да водят играта през целия мач. И въпреки че превъзхождаха с техниката си, загубиха със 17:11 /9:4 на полувремето/.

Последната среща бе срещу отбора на ХК "Панагюрище". Този път те излязоха мотивирани за победа, показаха дух и добра игра и заслужено спечелиха мача с 19:9 /11:5 на полувремето/.

Така с три победи и една загуба девойките на ХК "Албатрос Бургас" завършиха втория кръг на Зоналното първенство и ще зимуват на второто място след отбора на ХК "Ники спорт" - Сливница.

Състав за ХК "Албатрос Бургас" : Калина Бакалова, Иванина Петкова, Никол Найденова, Стилиана Георгиева, Жасмина Аргирова, Ивон Иванова, Антония Добринова, Доротея Георгиева, вратари Ивета Иванова и Звезделина Василева.