Седмичен хороскоп за 11 - 17 декември 2017

Хороскоп

10-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

„Няма ли смях и грях, няма комедия.”- Радой Ралин

Ще трябва да се занимавате с дела, които не търпят отлагане. Въпреки голямата си заетост, вложете максимални усилия, за да икономисате от скъпоценното си време. Способността ви да се концентрирате ще ви помогне да се справите със задачите. Точно сега е неподходящ момент за кардинални промени в живота ви и е голяма вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията, ако ги предприемете. Вниманието ви ще бъде ангажирано с битовите въпроси.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Телец

Утре също е ден!

По съществени събития не ви очакват. Не се надявайте на бързо решение на вълнуващите ви въпроси. В къщи трябва да си доизясните отношенията и някои истини да изплуват на яве. Могат да възникнат препятствия при осъществяването на романтичните ви планове. Не сте достатъчно уверени в собствените си сили и това ви пречи доста при постигането на желанията ви. Несправедливо обвинение или намек отправени към вашата личност могат да ви провокират да избухнете. Звездният съвет към вас е: строго трябва да избягвате конфликти, особено на работното си място.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Близнаци

Пожелай си живот, изпълнен със събития!

Може да се окажете в центъра на вниманието и на събитията. Ще усетите прилив на жизнени сили и нови идеи. Интелектуалните занимания могат да ви доставят удоволствие. Интуицията ще ви помогне да се справите с много от проблемите, даже и с тези, които сте смятали за неразрешими. Създайте си определен режим на живеене и дейност, за да се предпазите от многото стресове. Родените през втората десетдневка ще имат благоприятни възможности за творчески начинания и изяви.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Рак

Голямо нещо е да си нещо дори в собствените си очи!

Неочаквани обстоятелства могат да спомогнат да се издигнете в очите на другите. За едни от вас ще има благополучно пътуване, а за други начало на нещо ново. Така или иначе ще ви съпътства успеха.  Пазете се да не се озовете в центъра на интриги и измами. Отношенията ви с партньора могат да претърпят определени изменения и да минат на ново ниво. Възможни проблеми или безпокойство със здравето на някой близък. При определени обстоятелства вашите идеи и мнения ще бъдат подложени на критика и съмнение, може от страна на началството, може от други.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Лъв

Добре е, ако си оптимист по рождение!

И в този период вашите намерения ще бъдат продиктувани не от душевни пориви, а от житейски съображения. Ще разполагате с доводи и аргументи, за да извоювате определени позиции. Ще се сблъсквате с нови препятствия и трудности, но сте достатъчно силни, за да се справите с всичко по пътя си. Ще усетите, че нарастват симпатиите на околните към вас. Изберете нужният подход, за да ги задържите върху себе си и да ги увеличите. Настойчиво ви се препоръчва да отделите време за възстановяване на емоционалния и физически баланс.

Благоприятни дни- 11, 12, 16, 17

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Дева

Фактите са упорито нещо!

Периодът може да бъде отбелязан със спорове и разногласия. Няма да почувствате желаните от вас промени сега. Рискувате да изморите партньора си с постоянните си искания и претенции. Бъдете по- внимателни в това отношение. Съществени изменения при вас не се предвиждат. На по-голям късмет могат да разчитат по-младите представители на знака. Непременно се стремете към повече отдих и развлечение в приятна за вас компания. Това ще е много освежаващо и зареждащо.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Везни

Важно е да приличате на себе си!

Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. В средата на седмицата могат да възникнат срочни и непредвидени дела, които могат да изискват от вас цялата ви съсредоточеност и внимание. Може да усетите емоционален и физически дискомфорт. Излишните емоции тук трябва да се овладяват своевременно. Избягвайте бурни обяснения. Претенциите, упреците ще доведат до разочарование и усложнение с личните или бизнес партньорите.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Скорпион

Времето бърза и животът никого не чака!

Интуитивното ви възприемане на обкръжението ще ви помогне да не извършвате грешки. Направете така, че да редувате работата с удоволствието. Прощавайте сами на себе си дребните и не дотам дребни слабости. Не трябва да ви пука и засяга какви претенции проявяват към вас околните или още по-малко какво си мислят и говорят. През тези дни ще бъдете в характерна замечтаност и ще правите философски изявления. Сами ще се учудвате на себе си и на думите, които излизат от вашата уста. Може да се очакват хубави неща за мнозина от една благоприятна астрологична конфигурация.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Стрелец

Изборът на кого да се харесаш е твой!

Ще привличете към себе си нови хора. Вие прекрасно го можете това. Макар да се чувствате леко неудовлетворени от външния си вид, това няма да попречи на противоположният пол да въздиша по вас. В личният живот ще имате известни задръжки в развитието на нещата. Все пак късметът няма да ви изостави напълно. Претегляйте добре всички „за” и „против”, тъй като решението ви ще стане проводник на нова реалност. Прекалено се вживявате и увличате във философски разсъждения. Добре е да гледате малко по-реалистично на нещата.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Козирог

Козирози от вси страни, оптимиСТирайте се!

В тези дни е възможен заключителен акорд по дълготраен въпрос. През седмицата проявете по-голяма избирателност към хората от вашето обкръжение. У вас ще присъства известно недоволство и раздразнение към чуждите намерения. Има вероятност сами да си нанесете вреда със своите изказвания. Заемете се с някои отложени ваши интереси. Ще успеете да придвижите някои неща напред. Вие сте променливи като хамелеони, не правете нещата по-сложни. Винаги ще имате избор, ако чувствате, че трябва да промените нещо.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Водолей

„Господ ви обича. И аз ви обичам. Можете да разчитате на двама ни”. – Джордж Буш

Внимателно проучете новата постъпваща информация и не бързайте да й се доверявате. При някои ще започне преобразование на високо духовно ниво. Отнасяйте се с голяма отговорност към професионалните си задължения и не вършете нещата през пръсти. Седмицата може да донесе противоречия и нестандартни проблеми. В семейният живот приемете за сега позиция на страничен наблюдател. Ще ви се наложи да отстоявате мнението си пред определен кръг хора.

Благоприятни дни- 11, 12, 16, 17

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Риби

Ако нещо е кофти, промени го!

В тези дни е важно да съхраните собственото си аз и да отстоявате мненията си във всяка ситуация. Може да се намери някой да предявява претенции към вас, където ще се наложи да защитавате своите позиции и независимост. През седмицата ще намерите разрешение по наболели въпроси. Обърнете повече внимание върху семейните си отношения. Нещо ви се изплъзва. Емоциите ще доминират над чувствата. И макар да разбирате колко важно е запазване на равновесието, ще почувствате, че е нарушено.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17