Дневен хороскоп - четвъртък, 14 декември 2017

Хороскоп

13-12-2017, 18:36

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е добър за партньорство. Настроени сте романтично и това ще ви помогне в общуването с любимият човек. Останалите ще намерят радост в семейният кръг. Измислете интересно мероприятие за вечерта.

     
 

Телец

Бъдете любезни и внимателни към колегите си и останалите хора. Внимавайте къде, кога и какво приказвате. Вечерта ще възстановите енергийният си потенциал само в домашна и спокойна обстановка.

     
 

Близнаци

Днес изпитвате леко безпокойство и умора. Подвластни сте на обстоятелствата и на волята на другите. Могат да се усложнят отношенията ви с околните, особено с началството и по-влиятелни хора. 

     
 

Рак

Настроението ви ще бъде променливо и нетрайно, емоциите нестабилни. Това ще даде своето отражение върху работата и личните ви взаимоотношения. Капризите на някои от вас трудно ще бъдат понасяни от околните. 

     
 

Лъв

Благоприятен ден за бизнес и творческа реализация. Можете да преодолеете лесно препятствията и да отстраните всички трудности и пречки, тъй като вашите действия са добре премислени и конструктивни.

     
 

Дева

Текущите дреболии ви носят раздразнение. Може да се увеличат грижите ви в семейството или да изпитате някакво безпокойство в личен план. За да бъде пълна картинката, може да изпаднете и в парично затруднение. 

     
 

Везни

Проявете повече активност и инициативност, тъй като денят е благоприятен за свършване на редица дейности. Вечерта е препоръчително да сте в домашна обстановка. Тогава може да почивате или да помете някои семейни задължения.

     
 

Скорпион

Днес сте прекалено смели и решителни. Успехът ще съпътства активните личности от вас. Останалите няма да получат нищо на готово. Бъдете настроени на позитивна вълна и очаквайте приятни моменти.

     
 

Стрелец

Силата на волята ви и енергията, която притежавате, в съчетание с въздържание и настойчивост ще способстват за решаването на много професионални и лични въпроси. Добър ден за справяне и с домашните проблеми.

     
 

Козирог

Днешният ден ще е леко напрегнат, но ще имате възможност да решите настоящите задачи. Затова не се дърпайте, бъдете по-смели и предприемчиви. В главата ви има интересни замисли, някои от които можете да осъществите.

     
 

Водолей

Добър ден за договаряне по важни въпроси. Ще са ви необходими повече елегантност и артистизъм при решение на деловите въпроси, в контактите и обществената дейност. Повишава се творческата ви енергия и съзидателност.

     
 

Риби

Вашият дух може да бъде снижен и да изпитвате известно неразположение. Твърде е вероятно някои да изживеят криза в личните си чувства. Потърсете компанията на приятел, който ще ви ободри.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят може да се окаже тежък за мнозина.

1. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите.
2. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание.
3. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.
4. Бъдете внимателни! Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.
5. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват големи неприятности.
6. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. 7. Бъдете доволни от това, което имате.
8. Настроението ще е променливо – от едната крайност може да преминете в другата.