Кои части на столицата остават без вода

Животът

14-12-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предадоха от пресслужбата на дружеството.

От 23:00 ч. на 14 декември до 6:00 ч. на 15 декември (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище" се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“, ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“, бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Златица“ в жк „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 11, бл.11А, бл. 177, ул. „Резбарска“ от ул. „Макгахан“ до река Перловска, ул. „Резбарска“ от ул. „Васил Кънчев“ до автобусен гараж „Малашевци“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Акад. Петър Динеков“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Акад. Петър Динеков“ от ул. „Професор Стойко Стойков“ до ул. „Акад. Петър Динеков“ №14, по ул. „Къпина“ от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“.

Във връзка с реканструкция на уличен водопровод по ул. „Клокотница“ в жк „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Клокотница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Кръстец“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Клокотница“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Кокиче“ в с.Войнеговци се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кокиче“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Димитър Хаджикоцев“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Църноок“ до ул. „Борис Пожаров“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.