Изложба „Коледа с Фотографска задруга Пловдив” в Балабановата къща

Пловдив Лайф

14-12-2017, 08:09

Снимка:

ОИ "Старинен Пловдив"

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Фотографската изложба представя селекция от най-добрите кадри на членовете на Фотографска задруга Пловдив от отминаващата година

Изложбата "Коледа с Фотографска задруга Пловдив" ще се открие на 18.12.2017 г. от 17.30 часа в Балабановата къща. Фотографската изложба представя селекция от най-добрите кадри на членовете на Фотографска задруга Пловдив от отминаващата година. В началото на декември тя бе подредена в Дом на културата "Борис Христов" , но  при експонирането й в Стария град ще бъдат представени нови, непоказвани досега кадри.Изложбата може да бъде видяна в рамките на един месец.
Групата на Фотографска задруга Пловдив е създадена през 2011 година. В момента наброява 25 човека - хора с различни професии, но обединени от една обща страст - фотографията. Досега имат над 15 изложби в различни градове на България. Редовно участват в национални и международни конкурси и фотосалони.
Две поредни години членове на групата са носители на дипломата на Община Пловдив в Международен фотосалон Пловдив.
Миналата година Петър Щипчанов стана носител на златен медал в петия фотосалон Пловдив. Годишната изложба е селекция от най-добрите кадри на членовете от отминаващата година.