Милен Петков напусна УС на Добруджа!

Спорт

14-12-2017, 12:36

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа триумфира в Търговище

Бъдещето на клуба под въпрос

Председателят на УС на Добруджа Милен Петков е решил да напусне УС на клуба, научи Медийна група „Добруджа”. Най-успелият футболист на Добрич не потвърди информацията, като призна, че все още обмисля решението си.
Ние обаче научихме от свои източници, че Милен Петков е пратил СМС на някои от членовете на Общото събрание, в което ги уведомява, че напуска.
Петков заяви преди минути пред Медийна група „Добруджа”, че не е обиден на никого и не е бил излъган в очакванията си към някого . Той самият е поел ангажимент да привлече спонсори и след като това не е факт, означава, че не ги е изпълнил, обясни Петков.
По наша информация още на провелото се Общо събрание Милен Петков е пожелал да се оттегли, но все пак е бил убеден от кмета Йордан Йорданов да остане. Днес обаче председателят на УС все пак е взел крайното решение – да се оттегли.
Кметът Йордан Йорданов заяви за Медийна група „Добруджа”, че държи Управителният съвет да продължи работата си, а не да се отказват при най-малката трудност. Той призна, че е намерил няколко фирми, които да помогнат за изчистване на текущите задължения към отбора до края на календарната година, а за следващата тепърва предстоят разговори.

Източник: МГ Добруджа