Георги Стаменов с поздрав за предстоящите празници в Клуб на пенсионера в „Централен“

Мисия Пловдив

15-12-2017, 17:09

Снимка:

район „Централен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Район „Централен“ поздравява всички членове на клуб на пенсионера на своята територия, техните семейства

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов посети клуба на пенсионера на бул. „6-ти Септември“ и поздрави членовете и техните близки по повод предстоящите Коледни и новогодишни празници. Празникът е организиран от Росица Лекова, която организира събирането и по повод рождените дни в клуба през последното тримесечие. Кметът Стаменов е поканен и на последното за тази година празненство на клуба дни преди Нова година, в чиято организация се включва и районната администрация на „Централен“.
За доброто настроение на хората в пенсионна възраст се погрижиха малчуганите от ОУ „Петър Берон“, което е разположено в близост до клуба. Те бяха подготвили програма с музика, танци и стихотворения за празнуващите и техните гости. В район „Централен“ се намира най-големият пенсионерски клуб в гр. Пловдив с над 250 членове. Той е създаден през 1968г. като през м. март 2018г. Росица Лекова с нетърпение очаква и вече планува юбилея на централния пловдивски клуб.
Район „Централен“ поздравява всички членове на клуб на пенсионера на своята територия, техните семейства и благодари на партньорите, с които администрацията ежегодно подкрепя празника на хората в трета възраст.