Части на столицата остават без вода

Животът

21-12-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Давян Груев“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дамян Груев“ от ул. „Димитър Трайкович“ до бул. „Христо Ботев“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Станимир Станимиров“ кв. „Малинова долина - изток“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Климент Охридски“ от ул. „Константин Муравиев“ до ул. „Георги Кьосеиванов“; бул. „Климент Охридски“ от № 67 до № 105; ул. “ Константин Муравиев“, ул.5, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Евгений Силянов“; ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „инж. Стоимен Сарафов“ № 27 и 29.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Рила“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пирин“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Явор“, с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Вазов“, ул. „Момина сълза“, ул. „Мичур“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Блазна“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Караджин“ от ул. „Връх Острокап“ до ул. „Половраг“; ул. „Ибровица“ от ул. „Караджин“ до ул. „Блазна“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люлин“, кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Витоша“, ул. „Погледец“; ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“; ул. „Суходолски път“ от ул. „Люлин“ до края на улицата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“, кв. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Княз Борис I“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Струга“; ул. „Клокотница“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза.