Още шест автобусни спирки са с нови заслони

Мисия Пловдив

22-12-2017, 07:42

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

През последните два месеца Община Пловдив монтира 20 нови заслона

За удобство на гражданите, които ползват услугите на масовия вътрешноградски транспорт, са монтирани поредните шест нови заслона на автобусни спирки в Пловдив.
„Пет от модулите са поставени на възлови спирки по централните булеварди. Макар че са в обхвата на концесията и там вече има навеси, поради големия трафик на пътници сложихме по още един“, коментира директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Борислав Кръстев.
Допълнителни заслони са поставени по бул. „Цар Борис III Обединител“ на спирки №11 – „Тунела-юг /запад/, и №12 – „Хотел „Тримонциум“, по бул. „Христо Ботев“ на спирки №14 – „Срещу Сточна гара“, и №43 – „Сточна гара“, както и на спирка №118 – „Площад „Съединение“, която се намира на бул. „Шести септември“. Готов е и новият модул на ул. „Скопие“, спирка №291 – „Първа инвестиционна банка“. Следобед работниците направиха окончателното почистване на новите плочки.   
През последните два месеца Община Пловдив монтира  20 нови заслона, още 4 броя ще бъдат поставени на спирки на ул. „Коматевско шосе“ след окончателното изграждане на тротоарните настилки.