ПГРТО – Плевен подкрепи "Българската Коледа" с благотворителен базар

Учениците подредиха приказен Коледен базар с тематично приготвени сладки изкушени

Ученическият съвет  и училищното ръководство на ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване  – Плевен благодарят на  всички ученици, учители, служители и приятели на училището, които взеха участие в  благотворителните събития  в подкрепа на инициативата „Българската Коледа“.

Учениците от 12в  клас, специалност „Декорация на сладкарски изделия“ с ръководител госпожа Нонка Найденова подредиха приказен Коледен базар с тематично приготвени сладки изкушения, които бяха изкупени много бързо. По същото време Дядо Коледа и Снежанка  посетиха учениците в класните стаи, за да ги поздравят с настъпващите празници с коледни късметчета и бонбони. Представители на Ученическия съвет на ПГРТО – Плевен разказаха за инициативата "Българската Коледа“ и призоваха всички да се включат в нея като оставят в специално изработената от тях кутия своите доброволни дарения.

Събраната сума от базара и от доброволните дарения на стойност 200 лв. ще бъде преведена по сметката на инициативата „Българската Коледа“, която тази година е посветена на спасения детски живот, като насочва своите усилия да помогне в грижата за продължителното лечение и активната рехабилитация.

Още снимки може да видите на сайта на ПГРТО - Плевен