Дневен хороскоп - сряда, 27 декември 2017

Хороскоп

26-12-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще демонстрирате темперамент и все ще искате на някого нещо да доказвате, което всъщност е съвсем излишно. Избягвайте тежки теми и разговори. И вие самите и настроението ви сте доста променливи.

     
 

Телец

Имайте едно наум като правите плановете си, че може да възникнат неочаквани обстоятелства. Днешният ден, като че ли ще е богат на такива. Не ограничавайте свободата на никого, това няма да има желания ефект. Никой с нищо не ви е задължен.

     
 

Близнаци

Благодатен ден за разни експерименти. Ще бъдете заредени с достатъчно енергия, за да действате по вашите направления. Разни хора, разни планове. Постарайте се да не причинявате вреда на собствения си организъм. 

     
 

Рак

Днес може да не се чувствате съвсем уверени в собствените си сили. Напразно се измъчвате. Дори и да не знаете какво да правите сега, лесно ще ви се удават импровизациите, а ние ще ви стискаме палци. 

     
 

Лъв

Денят ви ще премине на бързи обороти. Ще преливате от енергия и желание за всякакви действия. Сякаш пара ще изскача от вас. Няма да ви сдържа на едно място. Ядоса ли ви някой, ще хвърчи перушина. 

     
 

Дева

Колкото по-енергично започнете деня, толкова по-забавно ще ви бъде. Трябва ви простор за действие. Добре ще бъде, ако си го подсигурите. Пасивната почивка не се препоръчва днес.

     
 

Везни

Не се изкушавайте да произнасяте на някой от близките си сакраменталната фраза “нали ти казах”, дори наистина да сте го казвали. Хората имат право да правят свои грешки, а вие не им пречете на това. 

     
 

Скорпион

Днес може да направите впечатление като една доста оригинална личност. Усилия за това почти няма да вложите. Достатъчно е само желанието да бъдете различни от другите. Безполезно е да се борите срещу външните дразнители. 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете по-страстни и по-буйни. Изобщо няма да имате равни на себе си по жизненост и авантюристичен дух. Няма да осъзнавате реалните опасности, които ви заобикалят и на които ще сте подложени.

     
 

Козирог

Още е рано да приемате окончателни решения. Не всички детайли са изяснени, липсва най-същественото. Не следва да играете против правилата, но скоро ви очаква положителен резултат.

     
 

Водолей

Не се учудвайте, че вашите гениални идеи днес не предизвикват възторг у другите. Не сте избрали точната аудитория да ги изложите или не е точното време. Пробвайте при други обстоятелства, по-късно. 

     
 

Риби

Не трябва да изкарвате на показ причините за вашите действия. С такова дръзко поведение можете само да си навлечете неприятности. Денят идеално подхожда за общуване, както приятелско, така и делово.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на активната мъжка енергия. Денят е удачен за всякакви дела, за нови начинания. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Ако има тъга и страдания, то те ще бъдат кратковременни.

Денят е свързан с традициите, рода, семейството. Не е подходящо за уединение. Обградете се със своите близки. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Ден на укрепване на връзките, развитие на партньорски отношения, контакти.