Компютри подари кметът на Централен на деца за Коледа

Мисия Пловдив

26-12-2017, 19:12

Снимка:

район „Централен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От значение е подрастващите да имат компютърни познания и да бъдат конкурентноспособни когато търсят работа

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов направи своите последни за годината подаръци към центъра за настаняване от семеен тип на ул. "Лъджене", гр. Пловдив и на Комплекса за социални услуги „Олга Скобелева“.

Два компютъра и монитори за децата на ул. „Лъджене“ дари кметът в деня на старта на изложението „Коледа в капана“, в рамките на което „Централен“ предоставя щанд за целите на каузата на КСУ „Олга Скобелева“. Общо 5 дни децата от дома ще продават ръчно изработени картички, свещи и други сувенири. Набраните средства ще бъдат използвани за закупуване и монтаж на външен асансьор на сградата на комплекса.

„Това са минимални жестове, които мога да направя, за да имат децата по-добър начин на живот.“, споделя Георги Стаменов и лично посети щанда на „Олга Скобелева“ в Капана. „Дигитализацията заема все по-голяма част от живота на всеки от нас. От значение е подрастващите да имат компютърни познания и да бъдат конкурентноспособни когато търсят работа.“, допълва кметът на „Централен“. Той благодари на партньорите, които помагат в подобни начинания, както и на организаторите на „Коледа в Капана“ за съдействието.