Дневен хороскоп - четвъртък, 28 декември 2017

Хороскоп

27-12-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добре е, че сте самоуверени и отстоявате своите интереси, но не е здравословно нарастващото ви честолюбие. Не се поддавайте в този ден на чувства като гнева, нетърпението и агресията.

     
 

Телец

Избягвайте непривичните прояви на раболепие пред началството си. Без друго трудно ще постигнете каквото искате. Възможни конфликти с властите или хората на закона. Контролирайте нарастващата си обидчивост.

     
 

Близнаци

Днес ще изпитвате двойствени чувства. От една страна ще искате да разпуснете, от друга ще ви зове дългът. Внимавайте повече за себе и за своето здраве. Непредвидени събития може да предизвикат неприятности.

     
 

Рак

Днес на пътя си може да срещнете различни хора. Тези, които са ви неприятни, просто избягвайте. Време е да предявите справедливите си искания към обществото. Може да се окажете повече ангажирани от очакваното.

     
 

Лъв

Може да имате някои загуби. В някои моменти демонстрирате прекалена самонадеяност. Дръжте се така, че да няма в какво да ви упрекнат. Околните днес са настроени негативно по отношение на вас и ще търсят грешки от ваша страна. 

     
 

Дева

Днешният ден ще ви донесе проблеми от морално естество. Вероятно ще се наложи да коригирате политиката на взаимоотношенията си. Бъдете по-избирателни в своите  контакти и внимателни към околните.

     
 

Везни

Самочувствието ви ще е добро, ще бъдете и в подходяща форма. Не позволявайте да се месят във вашите работи. Не се поддавайте на разни уговорки, мислете сами. Всичко се развива много бързо. Бързайте внимателно!

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Отделете особено внимание какво казвате на другите. Някои от вас ще бъдат раздирани от вътрешни противоречия. Настроението може да попречи на работата ви.  

     
 

Стрелец

Днес ще ви е повече скучно, отколкото весело. Хората, които се занимават с обществена работа, ще се радват на успехи. Пазете се от загуба на имущество и удари под кръста от "добри приятели".

     
 

Козирог

Усилията, които ще положите днес, няма да отидат напразно. Звездите ви подкрепят. Пред някои Козирози ще се появи добра перспектива, което не е за изпускане. Подходящо време за комплексно решаване на задачите. 

     
 

Водолей

Ще намерите подходящо приложение на своите идеи. В личен план  нещата на пръв поглед изглеждат многообещаващи, но както се казва „има нещо гнило в Дания”, нещо, което не е така, както се опитват да ви го представят. 

     
 

Риби

Не оставяйте емоциите си да са водещи и избягвайте да бъдете под прожектора на общественото внимание.  Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Всяко нещо във външния свят е отражение на вътрешната ни същност.

Водата отразява онова, което става с вашите емоции или духовност. Ако емоциите ви са нестабилни или имате „емоционални течове”, вероятно ще забележите капещи кранове и течащи радиатори. Водата символично очиства и измива.

Огънят в камината, ако е спокоен, отразява един спокоен вътрешен център. Ако е силен, излязъл от контрол, е отражение на натрупан вътрешен гняв и враждебност към някого. Огънят е силен трансформатор на негативната енергия.

Земята е стабилна, но може да ви задушава и отегчава. Ако сте затънали в калта, Вселената се опитва да ви каже нещо за вашия живот. Земният трус ви казва, че основите на живота ви са несигурни и нестабилни.

Въздухът притежава огромна енергия. Олицетворява общуването и новите идеи. Ако седите някъде на течение, което ви е неприятно, това може да означава, че общуването с някакъв човек ви дразни. Силният вятър отнася остарялото мислене и възвестява възникване на ново такова. Свежият въздух проветрява обстановката и отстранява отживелите неща.