Награди за участниците във фотоконкурс „Фамилия Коледа“

Община Казанлък специално благодари за съпричастността към първия фотоконкурс

Награди и лакомства за най-малките раздаде Община Казанлък на участниците в първия фотоконкурс „Фамилия Коледа“ в Зала №6 на Общината. З-ма са наградените за свои снимки, но всички участници са победители.

„Повече майки с деца да има в Казанлък!“ пожела Кметът Галина Стоянова и благодари за участието на всички. „Здрава и щастлива 2018г.!“, поздрави тя своите съграждани, изпратили фото-спомени от празничните дни в Общинския конкурс.

Първите трима: Рита Колева, Нели Славчева и Яника Иванова поздрави Сребра Касева, началник „Кабинет“ на Кмета. Тя благодари, че усилията на Общината градът да изглежда по-празнично за Коледа и Нова година са били оценени: „Всяка година се стараем коледната украса да е все по-богата. Благодарим на всички участници, защото за нас всички сте победители!“, отбеляза Касева.

Първите наградени получиха ваучери за семейна вечеря в хотел – ресторант „Палас“, коледна студийна фотосесия от Макс Буковски и семейни посещения на Релакс център и басейн с минерална вода в хотел „Казанлък“.

Община Казанлък специално благодари за съпричастността към първия фотоконкурс „Фамилия Коледа“ на Костадинка Василева, Гергана Димитрова и Макс Буковски!