Дневен хороскоп - четвъртък, 4 януари 2018

Хороскоп

03-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще ви донесе добро настроение и ще виждате всичко в слънчеви краски. Излъчвате сила и самоувереност. Очакват ви приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

     
 

Телец

Някои обстоятелства ще започнат да се развият във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани. Не предприемайте нищо, което не сте обмислили добре предварително. Всяко неправилно действие може да доведе до неприятни последствия.

     
 

Близнаци

Времето е подходящо за прокарване на новите ви идеи пред подходящите хора. Ще се радвате на добър жизнен тонус. Добре ще ви се удава умствената работа. С лекота ще успявате да излизате от всяка по-сложна ситуация.

     
 

Рак

Любовните отношения зависят изцяло от душевното ви равновесие и настроение. Вероятно ще преобладават емоциите над разума. Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. 

     
 

Лъв

Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Гледайте да не изпадате в крайности и да не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте днес всякакви прояви на разточителност и екстравагантност.

     
 

Дева

Възможно е да кръстосате шпаги с някой от колегите ви. За да не се случи това, добре ще бъде да избягвате започване на спорове и влизане в разправии. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате после.

     
 

Везни

Ще усетите ритъма на живота в цялата му пълнота. Ще се промени не само външната страна на нещата, но и вътрешното ви възприятие за тях. Обърнете внимание на здравето. Не пренебрегвайте дори най-малките сигнали за неразположение.

     
 

Скорпион

Необходимо е да обедините в себе си желанието за обновление и трезвия разум. Днес сте предразположени повече към спокойните удоволствия. Решете какво точно искате да направите и му се отдайте.

     
 

Стрелец

Днес сте съвсем приятелски настроени към останалите хора и доста възприемчиви към техните проблеми и чувства. Ще успеете успешно да изразите своите идеи, интереси и мнения в общуването си. Ще намерите и последователи.

     
 

Козирог

Избягвайте да се напрягате или претоварвате. Систематизирайте получената информация. Пестете нервите - своите и тези на близките си. Внасянето на ред и хармония в дома ви е крайно необходимо в този момент.

     
 

Водолей

Някои обстоятелства ще ви вържат ръцете и няма да можете да се развихрите с пълна сила да действате. Дори може да се наложи да вземате решения по принуда. Помогнете на приятел, който трябва да реши собствените си проблеми.

     
 

Риби

Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултати. Успешно ще разрешите нещата, които се нуждаят от завършване. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна позиция за вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките служат емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

Не започвайте да се занимавате с големи проекти, иначе може да се окажете под влиянието на заинтересовани лица. Целия ден е добър за работа. Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция. Препоръчва се вегетарианска диета.