Дневен хороскоп - неделя, 7 януари 2018

Хороскоп

06-01-2018, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес трябва да бъдете много внимателни във всичко. Обърнете повече внимание на текущите въпроси, които имате да разрешавате. Главната опасност за вас стои сега в неправилното вземане на решение и последвалите неправилни действия.

     
 

Телец

През днешния ден ще бъдете по-емоционални от обикновено. Не е изключено да преживеете разочарование от близък човек. Това може да бъде дори случайно подхвърлена забележка, критика, както и всичко друго.

     
 

Близнаци

Днес ще имате добри възможности за действие. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

     
 

Рак

Вашият темперамент ще се окаже ключът към развоя на събитията. Време е да вземете всичко в свои ръце. Само ако останете спокойни и запазите самообладание, ще успеете да контролирате и ситуацията.

     
 

Лъв

Избягвайте прекомерният оптимизъм и прекалената екстравагантност. През деня ще срещнете някои затруднения. Пазете се от загуби и измами. Първите впечатления за ситуация или човек лесно могат да ви подведат.

     
 

Дева

Денят ще е напрегнат в някои аспекти, затова проявата на повече предпазливост няма да ви навреди. Лесно ще се нервирате едва ли не на всичко. Настроението ви е нестабилно и някои субекти около вас лесно могат да влошат положението още повече.

     
 

Везни

Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което действително е по силите ви. Събитията около вас може да не се развиват по начина, по който ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат като неизбежни.

     
 

Скорпион

Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в напълно спокойна обстановка. Благоприятно е за участие в светския мероприятия. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

     
 

Стрелец

Общуването ви днес с околните може да протече трудно. Ще успеете да се издигнете над всекидневната рутина. Денят носи за мнозина униние. Старайте се да ободрявате близките и приятелите си с типичната ви духовитост и да повдигате духа им.

     
 

Козирог

Намирате се в добра физическа форма. Работата, която сте си набелязали да свършите изисква голямо внимание. Не сте застраховани от евентуални грешки днес. Вероятно ще изпаднете в двусмислена или затруднена ситуация.

     
 

Водолей

Възможно е да срещате известни затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсъкът между идеи и мнения може да създаде изнервяща обстановка за вас. Внимавайте, ако имате да провеждате важни разговори.

     
 

Риби

Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своето мнение на сила. Денят е по-благоприятен във вечерните часове. Тогава можете да развихрите въображение и да изненадате човека до себе си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ни за много важни неща. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Подходящо е да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Ако изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре недейте предприема нищо. Желателно е да прекарате повече време в къщи, в семеен кръг. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба. Пестете енергията си.