В "Северен" събраха дрехи за деца в нужда

Мисия Пловдив

06-01-2018, 10:21

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Успешно приключи благотворителната инициатива в Район “Северен” за събиране на дрехи в помощ на деца, лишени от родителска грижа

„Успешно приключи благотворителната инициатива в Район “Северен” за събиране на дрехи в помощ на деца, лишени от родителска грижа, на възраст между 12 и 18 години от комплекс за социални услуги в  Пловдив” - съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.  

В инициативата се включиха много граждани, които за краткия срок на кампанията от 10 дни успяха да предадат огромно количество от нови и втора употреба дрехи, обувки и аксесоари, които могат да се ползват от децата години напред. Всички дарения са вече транспортирани към дома. 

“Впечатлени сме от огромния ентусиазъм от страна на пловдивчани, от тяхната загриженост и състрадателност. Надявам се, че ще успеем да допринесем поне малко за личния комфорт и радост на децата" – коментира Ралев.

"Умишлено не споменаваме името на комплекса за социални услуги, с оглед на спокойствието на децата, за да не изпитват притеснения при социалните си контакти с връстници и приятели извън дома.” - уточни районният кмет.