Промени в движението за 8-ми януари в Казанлък

Животът

07-01-2018, 12:15

Снимка:

pixabay.com

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рекорден брой смелчаци на Богоявление в Казанлък

Във връзка с честванията за 140-годишнината от Освобождението на града

Във връзка с предстоящите чествания за 140-годишнината от Освобождението на Казанлък в центъра на града ще бъдат въведени следните промени на движението:
- от 10,00ч. – 11,00ч. - бул. „23 пехотен Шипченски полк“, от площад „Севтополис“, бул.“Розова долина“ по бул.“23 пехотен Шипченски полк“ до Девическия манастир „Въведение Богородично“ за провеждане на първото литийно шествие за Освобождението на Казанлък движението ще бъде поетапно спирано;
-  от 15,00ч. до 20,00ч., до края на всички мероприятия по празничната програма - бул.“Княз Александър Батенберг“ в участъка от кръстовището с бул.“Розова долина“ до ул.“Свети Свети Кирил и Методий“, до Полицията движението ще бъде спряно в двете посоки;
-  от 06,00ч. сутринта през целия ден до 20,00ч., до края на тържествата Паркингът зад Универмага, до Папазовата къща ще бъде затворен. Автомобилите на нарушителите ще бъдат репатрирани на Наказателния паркинг на Община Казанлък, който се намира под Надлеза за „Арсенал“.
След провеждането пред Папазовата къща на първата мащабна историческа възстановка „От война към мир: 140 години от Освобождението на Казанлък“ от Община Казанлък на казанлъчани и техните гости ще бъде предоставена възможност да вдигнат с чаша вино празнична наздравица за Освобождението на Казанлък и да преминат към централната градска част на бул.“Княз Александър Батенберг“, пред хотел „Казанлък“, където ще се състои тържествената заря-проверка.