Мъж изгоря при пожар в Бургас

Животът

10-01-2018, 11:47

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж едва не изгоря в дома си

Синът на починалия обяснил на служителите на реда, че непосредствено преди инцидента баща му вечерял с него и жена му

59-годишен мъж беше открит мъртъв снощи от пожарникари в постройка в Северната промишлена зона. Минути преди полунощ огнеборците се отзовали на сигнал за избухнали пламъци в близост до ж.п. линиите зад сградата на бургаска таксиметрова компания. 
Пожарникарите установили, че огънят възникнал в барака, изградена от подръчни средства - парчета ламарина и дървени греди. Свърталището било обитавано от 59-годишния Георги Николов от Сливен. При извършения оглед е открито тялото на Георги със следи от изгаряния по кожата, на места покрита с пепел и обгорели парчета дървени греди и ламарина.
Синът на починалия обяснил на служителите на реда, че непосредствено преди инцидента баща му вечерял с него и жена му в съседната барака, след което отишъл да си ляга. Бил сериозно почерпен, като най-вероятно пожарът тръгнал от незагасена цигара, тъй като в обитавана от Георги постройка нямало печка.
Тялото на 59-годишния мъж е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.