Части от столицата без вода

Животът

11-01-2018, 06:03

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предадоха от пресслужбата на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 24, ул. 20, ул. „Рила“, ул. 14, ул. 11, ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ и ул. 4.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люляк“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люляк“ от ул. „Падинето“ до ул. „Батийница“, ул. „Батийница“ от ул. „Люляк“ до ул. „Йованец“, ул. „Латинка“, ул. „Явор“, ул. „Еделвайс“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голо бърдо“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Голо бърдо“ от ул. „Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“, ул. „Любата“ №14, бул. „Черни връх“ №34.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Захари Стоянов“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Захари Стоянов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Борис Руменов“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Сашо Николов-Сладура“ и ул. „Хага“ №4 и №6