Даниел Пеев: Нефтохимик е от друго ниво

Не ни позволи да играем, коментира треньорът на Монтана Даниел Пеев

Волейболистите на Монтана отстъпиха на Нефтохимик 2010 (Бургас)  с 0:3 гейма на финала на Купата на България при мъжете, който се проведе в местната зала "Младост". Треньорът на монтанчани Даниел Пеев отдаде заслуженото на бургазлии, като заяви, че са по-класният тим,съобщи БФ Волейбол.
 
 "Чисто спортно-технически отборът на Нефтохимик е друга класа. В състава има четирима волейболисти, които според мен не са за нивото на нашето първенство. Те са играли достатъчно такива мачове и са ги печелили, знаят как да ги изиграят. Това е най-силният мач на Нефтохимик от началото на Купата и през сезона. Тук не става въпрос какво сме направили или не сме. В крайна сметка играеш колкото ти позволи противникът. Те не ни позволиха да играем. Това е истината", призна Пеев.
 
"Нашата основна цел беше да се доберем до този мач. Мисля, че отборът показа сърце и харакер и спечели два мача, които също бяха трудни и отговорни за нас пред тази публика, която ни подкрепя. Благодарим им. Надявахме се Нефтохимик да не играе толкова добре, тъй като имаше предпоставки за това. Поздравявам Георги Братоев, защото е мъжко момче и въпреки травмата стисна зъби и излезе на игрището. Бяхме надиграни", сподели още треньорът на Монтана.
 
"Почнахме много добре до момента, в който на сервис застана Николай Учиков. Той, Валентин Братоев, играта на Теди, за Жоро е ясно, това е друго ниво. Във всеки момент, който от тях да застане на сервис, говоря за Вальо Братоев и Учиков, може да направи разлика от 3-4 точки, след което този отбор знае как да държи тази преднина. Ние нямаме нужната класа към момента", коментира Пеев.
 



Снимка на Деня

Щрихи от Плевен