Седмичен хороскоп за 22 - 28 януари 2018

Хороскоп

21-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Разделяй и владей!

Може да настъпи временно усещане за хаос в живота ви, но ако следвате препоръките, ще можете поне малко да въведете контрол и ред. Търсете начини да разделите задачите с колегите си. Това ще бъде гаранция, че работата ще бъде свършена и няма да бъдете претоварени само вие. Не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните.  Не усложнявайте ситуацията. Направете си списък на ангажиментите и бъдете по-организирани. Когато планирате, уверете се, че разполагате с всички факти. В личен план сте се забили като влак в коловоз.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Телец

Преодоляването на основните пречки носи голямо удоволствие.

Ще продължавате да сте привличани от тези, които могат да донесат сериозни проблеми в живота ви. В работната сфера ще откриете, че е по-добре да си сътрудничите с други, от колкото да се опитвате да се справяте сами. Може да бъдете инициатори за промяна в живота на вашия любим човек. Дори сега някой да ви смъмри за нещо, което правите в момента, то после други ще ви хвалят за вашата предвидливост и  своевременни действия. Следвайте вашето любопитство и така ще откриете нещо полезно за вас. 

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Близнаци

Искай повече от себе си и ще ти се даде!

Работете здраво през тази седмица, но слагайте граници. Разделяйте работата от удоволствията. Балансирайте живота си. Вашата работна етика и желание да помагате на другите са по-ценни, от колкото си мислите. Бъдете внимателни при воденето на преговори. Внимавайте и в проявата на чувствата си, тъй като може да си останете неразбрани. Може да откриете, че вашите мисли са в противоречие с това, което се случва около вас. Добри съвети ще получите от възрастен човек.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Рак

Наслаждавайте се на момента - това е вашата вечност!

Тази седмица имате възможност да промените начина, по който гледате на живота си. Преструктурирайте условията си на живот у дома, за да ви е по-организирано и удобно. Това ще бъде основата за вашия успех. Марс ще ви окуражи да бъдете във форма, особено, ако сте я загубили. Ще ви бъде неспокойно на работното място. Работа, при която се налага пътуване ще бъде много успешна. Вашата интуиция може да ви заведе до интересни места. Ще се засили интереса ви към романтиката, децата и семейството.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Лъв

В края на краищата няма удоволствие, което да не е довело накрая до пресищане.

За някои от вас последната глава от любовният им роман приключва. Други имат желание да излекуват стари рани и да опитат отново. Всички те искат да намерят някой за продължителна връзка, но им се струва доста трудно. Това е така, защото търсите на далеч, а всъщност той или тя може да са по-близо до вас, отколкото си мислите. Дали партньорството ви е цел или сте решили известно време да прекарате насаме със себе си, а може би да се ангажирате с едно ново ниво на взаимоотношения, то време е тази промяна да се случи. Въпросите, които от известно време са съществували между вас, шефовете и колегите ви най-накрая ще намерят своите решения.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Дева

Седмица на предизвикателствата.

Този свят не е само в черно и бяло. Има и цветни нюанси. В мнозина от вас ще се зародят или узреят вече появили се планове за важни промени в живота ви. Наистина трябва да направите някои изменения, но не и да се отказвате радикално от всичко, което имате. Вашият любовен живот изглежда многообещаващ, особено, ако сте сами и търсите любовта. Ако пък имате постоянна връзка, то атмосферата в дома ви може да стане твърде страстна, особено ако е имало повече напрежение напоследък. Вашите променливи настроения ще оказват положително или отрицателно въздействие върху хората около вас.

Благоприятни дни- 24, 25, 26                                                                               

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Везни

Потърсете съвета, който ви е нужен.

Вие се гордеете със своята находчивост и независимост, но сега ще имате нужда от странична помощ. Оставете гордостта си настрани и потърсете помощта, от която се нуждаете.  Това не е признак на слабост и изобщо не е срамно. Ако не искате някой да съсипе вашите неща, то не ги давайте на заем. Бъдете готови да се възползвате от някои нови възможности в работата и бизнеса. Любовният ви живот е в процес на възстановяване. Ако още не сте успели, то побързайте сега да оправите отношенията си. Обстоятелствата бяха малко тежки за вас досега, но с преминаването на Марс в знак Стрелец в края на седмицата, бавно ще започне всичко да се оправя.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Скорпион

Приток на нови жизнени сили.

Обстоятелствата през седмицата ще спомогнат да удовлетворите своето его, да почувствате задоволство. Готови сте за придвижване на ново качествено равнище. Имате готовност да помагате на ближните, а великодушието ви прекрасно ще се отрази на вашата репутация. Околните също ще ви подкрепят. Вашите молби ще срещнат благосклонно отношение. Лек флирт ще ви стимулира. Плановете ви и замислите ви ще имат по-сигурен успех, ако ги запазите само за себе си.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Стрелец

Това показват звездните зарове.

Ще получите възможност да подобрите доходите си или да реорганизирате инвестициите си така, че да бъдат по-рентабилни. Има обаче и такива сили, които могат да подкопаят бюджета ви и ще действат против вас. Държите на свободата си, предпочитате да живеете ден за ден и да следвате ритъма на вашите желания. Пренебрегвайки обаче семейните ангажименти и проблеми, ще провокирате вашият партньор и ще стигнете до взаимни разпри. Трудно ще приеме тази ваша фриволност. Ще бъдете доста жизнени, но нервни.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Козирог

Ще бъдете чаровниците на Зодиака. 

Астрологичното влияние, което се изсипва над главите ви ще ви направи още повече привлекателни в очите на околните. До някаква степен тайно ще ви се възхищават дори. Успешни ще бъдат романтичните отношения. На работното ви място ще са доволни от работата ви. Ако сключвате сделки, късметът също ще е с вас. Ще побеждавате в спорове, а симпатиите ще бъдат на ваша страна. Напълно реално гледате на нещата, а жизнените колизии възприемате като временно състояние на съществуването. 

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Водолей

Поискайте и ще получите, търсете и ще намерите, не удряйте и вратата ще се отвори!

Като цяло ще се радвате на добро физическо състояние и с малко късмет, дори ако прихванете настинка, то бързо ще е вашето възстановяване. Но има нещо, което ви прави нервни и нарушава съня ви. Звездното влияние е добро за вашата кариера. Подходящо време да култивирате полезните връзки и да получите подкрепа от влиятелни хора. Могат да се усложнят приятелските ви отношения. Заради някои планетни аспекти, трябва да сте бдителни към вашите финанси.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Риби

Ще бъдете най-търсените личности на Зодиака.
Сега интересите ви са удивително практични. Във вашите съвети ще се вслушват. Не е нужно да са оригинални - най-добри са проверените методи. Разпускане в приятно обкръжение ще стабилизира душевното ви равновесие. Настоящият период носи добри възможности да постигане на желаното от вас. Може да успеете, но може и да ги пропуснете, ако сте нехайни. Физическото ви самочувствие ще бъде в нормата, ако вашият организъм получи достатъчно сън и храна. Не е най-доброто време за гладуване.
Благоприятни дни- 24, 25, 26
Неблагоприятни дни- 27, 28