Вижте къде в София няма да има вода

Животът

22-01-2018, 06:20

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Одрин“ , жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Одрин “ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Орлица“, с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бански път“, ул. „Орлица“, ул. „Колю Фичето“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ехо“ , кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пладнище“, ул. „Ехо“ и ул. „Каменист път“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Багра“ , кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Багра“.