ГЕРБ поздрави пенсионерските клубове на Бабинден

Мисия Добрич

22-01-2018, 10:08

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Банско отбеляза Бабинден с много настроение

Бабинден е!

Народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова бе поканена за кръстница на пенсионерския клуб в село Стефаново

Общинската организация на ГЕРБ-Добрич поздрави членовете на пенсионерските клубове в Добрич по случай Бабинден. Техни гости на празника бяха народният представител Даниела Димитрова, общинският ръководител на ГЕРБ-Добрич Красимир Николов, общинските съветници Кина Драгнева, Камелия Койчева и Зорница Михайлова, както и Анита Атанасова от МГЕРБ-Добрич.

Те поздравиха колективите на пенсионерските клубове, че съхраняват традициите на уникалния български празник Бабинден, посветен на появата на новия живот. „Този празник носи надежда, светлина и вяра в бъдещето”, се посочва в поздравителния адрес, който пенсионерските клубове получиха от народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев и общинското ръководство на ГЕРБ-Добрич. Тържествата бяха съпроводени с много добро настроение, песни и танци. Всички клубове получиха от Общинската организация на ГЕРБ-Добрич торти и електрически кани за вода.

Народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова бе поканена за кръстница на пенсионерския клуб в село Стефаново.Тя бе гост на тържеството по случай Бабинден, заедно с общинския ръководител на ГЕРБ в община Добричка и кмет на селото Марин Хаджийски. По традиция празникът, в който се включиха членове както на пенсионерския клуб, така и на читалището в Стефаново, бе съпроводен с много смях и веселие. В него се включи и Джой от Англия, която живее в Стефаново от 11 години. Тя пее в групата за автентичен фолклор в селото.

Даниела Димитрова сподели и празника на жените в село Смолница по покана на кмета Петранка Георгиева, издигната от ГЕРБ. Тя поднесе погача на най-възрастната жена в селото и подарък на пенсионерския клуб.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен