Дневен хороскоп - вторник, 23 януари 2018

Хороскоп

22-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят може да бъде напрегнат за някои. От вашата добра организация на работното място зависят много неща. Трябва да поработите и върху укрепване на позициите си. Някой се опитва да ви измести от тях.

     
 

Телец

Във ваше лице някои хора ще виждат човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче в момента сте настроени по-скоро към механично общуване с околните. Променете отношението си поне към най-близките хора.

     
 

Близнаци

Ако само така си стоите и чакате, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се снабдите с нови придобивки.

     
 

Рак

През днешния ден ще бъдете по-емоционални и уязвими. Избягвайте излишните контакти. Една дума казана в повече и може да се почувствате засегнати. Това се отнася особено за женските представителки на знака.

     
 

Лъв

Днешните ситуации изискват да проявите организираност и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се открият добри възможности пред вас, които не бива да ги пропускате лекомислено.

     
 

Дева

Посветете този ден на вашата лична и интимна връзка. Дайте всичко възможно от себе си, за да процъфтят отново отношенията ви. Погрижете се и за външния си вид. Работата ви не изисква сега пълна отдаденост и може да остане на втори план.

     
 

Везни

Днес ще се появи непреодолимото желание да не работите, а да се радвате на живота. Старайте се да бъдете скромни и да не предизвиквате излишно негативните чувства на другите към себе си.

     
 

Скорпион

Днес за вас важи правилото “мълчанието е злато”. Сдържайте се да не правите коментари и да не спорите, както и да въдворявате ред. До голяма степен интуицията ще ви помогне при вземане на решение на някои важни въпроси.

     
 

Стрелец

В работата си предприемете творчески подход и ще имате оптимално развитие в делата си. Да се преценяват обстойно всички предстоящи разходи. Няма да е зле да си наложите известно парично ограничение.

     
 

Козирог

Грижите няма да ви отминат. Някои ситуации ще се окажат като подводни рифове, откъдето могат неочаквано да изникнат проблеми. Някои дремещи чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят отново.

     
 

Водолей

Нуждаете се от мъдър приятелски съвет и решаващо мнение, но внимавайте от кого ще ги потърсите. Около вас отношенията са доста заплетени. Някои хора са твърде двойствени, а подвеждащото им поведение още повече ви заблуждава.

     
 

Риби

Бъдете предпазливи през днешния ден. Някои хора от завист са склонни да се възползват от вашата доверчивост и наивност. Сплетните и клюките могат да повлияят на интимните ви отношения. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време за обновление и преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не изразходвате енергията си. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.