Отличават топ пилотите на морската столица на тържествена церемония

Животът

26-01-2018, 10:14

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Осмомартенско рали в Добрич (снимки)

XIV годишни автомобилни награди - Варна 2017

За поредна година в последната неделя на януари Варна ще събере на едно място майсторите на волана и високите скорости, които през отминалата година саотбелязали емблематични постижения в автомобилния спорт. Церемонията, на която за 14-и път ще бъдат връчени Годишните автомобилни награди – Варна, ще започне в 16:00 часа на 28 януари, а мястото, където Автомобилист №1 на морската столица за 2017 година ще вдигне над главата с купата на победителя, по традиция ще е Пазарът на Мол Варна ЕАД.

Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди. Освен за топ пилота, който ще триумфира с купата на Автомобилист №1 на града, организаторите от „Нептун моторспорт“, „Авто мото ретро клуб – Варна“, СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата.

На церемонията през м.г. с титлата Автомобилист №1 на Варна бе удостоен Николай Гочев - първият българин, станал европейски шампион по офроуд „Баха“.