Булки сами правят покани за сватбата си на изложение в панаира

Животът

27-01-2018, 07:35

Снимка:

Международен панаир Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния

Крафт работилница за бъдещи булки, които искат сами да изработят поканите за сватбата си, е една от новостите на изложението Weddings & Events Expo 2018. То ще се проведе тази събота и неделя, 27 и 28 януари в Международен панаир Пловдив и на него ще се представят над 60 фирми от Пловдив, София, Бургас, Варна, Хасково, Русе и други.
Сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, винарски изби, ресторанти, фотографи, видеографи, водещи на тържества, производители и търговци на артикули за украса и забавление ще демонстрират актуалните тенденции, заявиха организаторите от списание „Сватбен сезон”. Участниците ще сътворят истински празник на красотата, стила и романтиката, увериха те.
Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат на едно място с всички професионалисти, които ще направят тяхната сватба уникална, и да оптимизират бюджета си с отстъпките и пакетните оферти, предлагани по време на изложението. Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие „Радостни обреди”, което е партньор на проявата.
Експозициите ще са полезни и за онези, на които предстои да организират лично или корпоративно тържество по различни поводи. Участниците ще покажат оригинални идеи за аранжиране на пространството, детайли за интериора, варианти за кетъринг и други услуги.
Второто издание на Weddings & Events Expo е с по-атрактивна съпътстваща програма, включваща демонстрации на грим и прическа, томболи и изненади за посетителите. Очакват се над 5000 гости след големия успех на първото издание на изложението.
Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени през двата дни от 10.00 до 18.00 часа, а входът за всички е безплатен.