Части на столицата без вода

Животът

30-01-2018, 06:46

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Деян Белишки“, жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Деян Белишки“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Силиврия“; ул. „Силиврия“ от ул. „Деян Белишки“ до ул. „Славовица“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Нарцис“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Съединение“, ул. „Кирил и Методий“, ул. „Ралица“; ул. „Ален мак“, ул. „Мусала“, ул. „Мургаш“, ул. „Нарцис“, ул. „Хризантема“, ул. „Латинка“, ул. „Незабравка“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борова гора“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. Борова гора, ул. Батийница, ул. Люляк от ул. Падинето до ул. Батийница; ул. Явор, ул. Латинка, ул. Теменуга от ул. Батийница до ул. Борова гора; ул. Калина № 15. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и изграждане на битова канализация на ул. „Стара планина“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. “Стара планина“ от ул. „Вършец“ до последната спирка на „Масов градски транспорт“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Княз Борис I“ , гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Трапезица“ до ул. „Княз Борис I“; ул. „Княз Борис I“ от ул. „Антим I“ до ул. „Трапезица“.