Първо издание „На баница“ за 2018г. в Казанлък

Участниците бяха поздравени от кмета Галина Стоянова

Първото издание за 2018г. на поредицата срещи „На баница с именити казанлъчани и приятели на Казанлък“ се състоя тази вечер Информационния център на ул.“Искра“№4 в Казанлък. Навръх Трифоновден авторът и водещ на „На баница...“ казанлъшката актриса Гълъбина Михайлова представи своя първи гост - инж. Борис Кърчев, депутат в 44-то Народно събрание, председател на фондация „Чудомир“.

Заедно с кмета на Общината Галина Стоянова срещата с казанлъшкия народен представител събра областният управител Гергана Микова, с когото ги свързва топло професионално приятелство през годините, представители на общинското ръководство, общински съветници, бивши депутати от Казанлък, любознателни граждани на Града на розите.

Роден в Стара Загора, Борис Кърчев разказа за развитието на частния му бизнес с кабелна телевизия и срещата с Казанлък, която се оказва съдбоносна, защото тук среща спътницата си в живота и създава семейството си тук.

С много смях и споделени емоции „Баницата“ оживиха и изпълненията на популярната певица от 80-те Росица Ганева.

Гостите на първото издание на „Баницата“  видяха различното, човешко лице на Борис Кърчев, извън характерните за него официални костюм, риза и врътовръзка. За работата си като народен представител той сподели: „Един пост, който приемам с желание. Нашата работа е да помагаме на кмета и да работим за развитието на региона.“

Кметът на Казанлък Галина Стоянова благодари, че е приел предизвикателството да стане част от обществената работа и за избора „Казанлък да е неговият път, неговата спирка!“ Тя изрази увереност, че Борис Кърчев тепърва ще помага на Казанлък.  

Домакинът на вечерта пожела на своя първи специален гост за 2018г. „Да бъде инстински депутат!“.