Кирил Домусчиев: Надявам се мачовете с Милан да се превърнат в празник

Ние се радваме когато имаме конкуренция в първенството

Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев, даде интервю преди колегите от Диема спорт, в което коментира ситуацията при разградчани, както и предстоящите мачове до края на сезона.

"Милан влизат в добра форма, това е нормално, те купиха лятото доста играчи, те влизат сега в оптимална форма. Надявам се да покажем до къде сме стигнали, надявам се мачовете с Милан да се превърнат в празник за футбола в България. Неприятното за нас е, че ние идваме от подготовка, докато Милан е в игрови ритъм ние търсим себе си", коментира Домусчиев.

Ние се радваме когато имаме конкуренция - ЦСКА създадоха силен отбор, надявам се, че и Левски ще е по-силен. Дано и отборите, които попаднат в първата шестица са още по-силни. Виждам, че настроението в отбора е приповдигнато, умората е голяма, тренировките са доста тежки, но играчите имат голямо желание и надежда за нови трофеи. Димитър Димитров - Херо е работохолик, който вкара нови неща, трябва и футболистите да свикнат с изискванията му. На тренировки доста се набляга на тактически упражнения, което ми прави добро впечатление. Смятам че с този треньор и тези играчи имаме добър потенциал", допълни босът на разградчани.