Стуктурата на ЖГЕРБ-Пловдив област проведе общо събрание в Пловдив

Новините

10-02-2018, 17:37

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Правителството на ГЕРБ направи много и промяната е видна в общините

Областният ръководител Евелина Апостолова се срещна с общинските клубни ръководители на ЖГЕРБ-Пловдив област. На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков. Той поздрави дамите и им благодари за активността и добрата работа през изминалата година.

„Предстои ни  още много работа, трябва ни мобилизация и много хъс, който знам, че притежавате, каза Петков. Правителството на ГЕРБ направи много и промяната е видна в общините, макар и трудно понякога населените места се променят към по-добро и хората виждат това, добави още той.

„Вие всички участвате в обществено-политическия живот на общините, сред вас има общински съветници, председатели на общински съвети и с вашия ентусиазъм и общественозначими каузи населените места се развиват, а така  също и привличате нови съмишленици, каза областният ръководител Евелина Апостолова. Вие самите променяте общините към добро, с вашата работа, с решенията и срещите, които провеждате, с акциите и благотворителните дейности Вие карате хората да Ви вярват , за което Ви благодаря.  „Надявам се да имаме много инициативи  и те да са по-добри и полезни за хората, завърши Апостолова.

По време на срещата беше обсъдено свършеното от общинските ръководители и партийни организации по места, проблемите и спънките. Бяха набелязани предстоящи дейности  и срещи. От своя страна дамите заявиха своята решителност и готовност да продължат да работят за по-доброто бъдеще на общините.